Neler Yeni

Macbook air mi mac mini mi?

Ezgi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ezgi Saat
Arkadaşlar selam ,bu yıl yazılım öğrenmeye karar verdim. Oyun yapmada daha çok kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Yazılım için air mi almalıyım yoksa mac mini mi almalıyım ya da o paraya yeni sistem toplamak daha mı mantıklı olur? Şimdiden hepinize teşekkür ederim. ( Bütçem 24k civarı. )

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam ,bu yıl yazılım öğrenmeye karar verdim. Oyun yapmada daha çok kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Yazılım için air mi almalıyım yoksa mac mini mi almalıyım ya da o paraya yeni sistem toplamak daha mı mantıklı olur? Şimdiden hepinize teşekkür ederim. ( Bütçem 24k civarı. )
air bence

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç
Kullanacağım programları kaldırabilirmi 16gb ram 256 gb ssd olarak alıcam air alırsam
depolamayı 500gb yaparsan iyi olur macbook air da kaldırır çok güçlü işlemcisi var

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
mobil oyun yapma konusunda mac sorun çıkarmaz ama iş pc oyununa gelince sıkıntı çıkarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,120
Üyeler
163,947
Son üye
Ersincan35
Top Bottom