Sadece onları yapacaksan MacBook almaya gerek yok ki hocam. Render, Montaj işleri ile uğraşacaksan alabilirsin. Apple ürünleri genelde donanım olarak pek iyi olmaz ancak yazılımı çok sağlam oluyor ki M1 işlemcisi de bildiğime göre iyi bir işlemci.Arkadaşlar oyun oynamicam. İnternette gezinme araştırma yazı yazma vesaire.. alınır mı? 8gb ram 256 gb model istiyorum.
İnterette gezinmek dediğimde ıb yapmak istiyorum baya makale zart zurt yazıcam işimi görcek başka vardır biliorumda macler çok pratik geldi hem fanı olmadığı için uçak motoruda dinlememAlınır ama sadece internette gezinmek için alınmaz. Boşa masraf olur.
Her fanlı cihaz uçak motoru olacak diye bir şey yok. Video render yapmayacaksan sadece nette gezinmek ve yazı yazmaksa gereksiz para israfı.İnterette gezinmek dediğimde ıb yapmak istiyorum baya makale zart zurt yazıcam işimi görcek başka vardır biliorumda macler çok pratik geldi hem fanı olmadığı için uçak motoruda dinlemem
Alınır ancak sadece internette gezinmek ve yazı yazmak için bir laptopa 10.000 TL vermek bana mantıksız geliyor.
Bu parayı vermek konu sahibi için sorun değilse bence alınır. Sonuçta tek şarjla 16 saat pil ömrü veren ve bu işlem gücünü fansız verebilen başka bir laptop alternatifi yokAlınır ama sadece internette gezinmek için alınmaz. Boşa masraf olur.
Ama bence para israfı ama konu sahibi zenginse onun için problem olmaz muhtemelen.Bu parayı vermek konu sahibi için sorun değilse bence alınır. Sonuçta tek şarjla 16 saat pil ömrü veren başka bir laptop alternatifi yok
Hayır alınmaz diyoruz.Sonuç olarak param varsa bu en ideal diosunuz
Oyuncu laptoplarının inceleri var msı bu macbooktan pahalı bana numpadsiz küçük taşınabilir bişey gerekiyorŞahsen tercihim olmazdı, oyuncu laptoplarından alırım daha iyi olur.
OhHayır alınmaz diyoruz.