Neler Yeni

Macbook m1 çip alınır mı?

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
arkadaşlar para israfı olduğunu söylemiş fakat bu yıl 10 bine aldığın mac seneye 11bin bile olabilir. bence bütçen yetiyorsa al gitsin. oyun oynamayacaksan rakibi yok çünkü piyasada. sen şarjda kullanmazsın. windowslar yapıları gereği bataryayı su gibi içerler. m1 işlemci'den sapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar para israfı olduğunu söylemiş fakat bu yıl 10 bine aldığın mac seneye 11bin bile olabilir. bence bütçen yetiyorsa al gitsin. oyun oynamayacaksan rakibi yok çünkü piyasada. sen şarjda kullanmazsın. windowslar yapıları gereği bataryayı su gibi içerler. m1 işlemci'den sapma
diğer arkadaşlar bataryaya hiç değinmemiş apple'in bir batarya süresi var aklın almaz

Oyuncu laptoplarının inceleri var msı bu macbooktan pahalı bana numpadsiz küçük taşınabilir bişey gerekiyor
senin de dediğin gibi piyasada mac'in rakibi yok. ayrıca fiyatı da çok uygun aslında

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Oyuncu laptoplarının inceleri var msı bu macbooktan pahalı bana numpadsiz küçük taşınabilir bişey gerekiyor

Oh
Kararı ben vermeyeceğim hangisi içine sinerse onu al ama bu forumda soracağın çoğu kişi Macbook almaz. Oyuncu laptopları güç olarak daha üstün ve 10k fiyata gayet iyi laptoplar var.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kararı ben vermeyeceğim hangisi içine sinerse onu al ama bu forumda soracağın çoğu kişi Macbook almaz. Oyuncu laptopları güç olarak daha üstün ve 10k fiyata gayet iyi laptoplar var.
Hocam güç olarak üstün ama Macbook taşınabilirlik ve 2k ekran + batarya süresi ile öne çıkıyor bence.

Forumuye

80+ Bronze
Şahsen tercihim olmazdı, oyuncu laptoplarından alırım daha iyi olur.
Ben şahsen bu kullanım amacı için daha büyük, sesli, ısınan ve maksimum 3 saat civarı pil ömrü sunacak bir cihaz almak yerine kolay taşınabilir, sessiz, pili dert etmeyeceğim ve oyuna uygun olmasa da diğer her işi gayet hızlı şekilde yapabilen M1 MacBook’u tercih ederdim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam güç olarak üstün ama Macbook taşınabilirlik ve 2k ekran + batarya süresi ile öne çıkıyor bence.
Evet o konularda üstünlüğü var ama benim tercihim olmazdı dediğim gibi bana kalırsa oyuncu laptopu alınması daha iyi olur. Kişi kendi ihtiyacına göre karar vermeli.

Justmrvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mervan
Her ne kadar sevsemde kendimi oyuna çok veresim yok ama varsa bu fiyata yakın laptoplar taşınabilmesi kolay

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Hepsiburada şu misal iyi mi?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Ben şahsen bu kullanım amacı için daha büyük, sesli, ısınan ve maksimum 3 saat civarı pil ömrü sunacak bir cihaz almak yerine kolay taşınabilir, sessiz, pili dert etmeyeceğim ve oyuna uygun olmasa da diğer her işi gayet hızlı şekilde yapabilen M1 MacBook’u tercih ederdim.
O kadar da kötü değil oyuncu laptopları ama tercih meselesi.

Her ne kadar sevsemde kendimi oyuna çok veresim yok ama varsa bu fiyata yakın laptoplar taşınabilmesi kolay

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...ilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Hepsiburada şu misal iyi mi?
Bu laptop iyidir ama piyasaya bu aralar hiç bakamıyorum arkadaşlar size daha iyi bir laptop önerebilir.

Forumuye

80+ Bronze

Windows alternatif istersen bu daha ucuza işini görür. Uzun pil ömrü ve taşınabilirlik için ekran kartlı sistem önermek istemedim.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
İnterette gezinmek dediğimde ıb yapmak istiyorum baya makale zart zurt yazıcam işimi görcek başka vardır biliorumda macler çok pratik geldi hem fanı olmadığı için uçak motoruda dinlemem
hocam her ib öğerncisinin mac'i olacak diye bir şey yok. Lenovo'nun da işinizi görecek ince pratik kolay taşınan laptopalrı var ben onlardan alacağım. Sonuçta yazacağınız 2 makale.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yine bilen bilmeyen anlamadan yorum yapmış.Apple donanımları kötüymüş :D Apple ın bilgisayarlarına koyduğu ekranı touchpadi hoparlörleri mikrofunu diğer firmalar koysa ne fiyatlar çekerler.İnternette gezinmek için alınırmış sadece falan falan.2 senedir 2017 macbook pro kullanıyorum.Geçen hafta M1 air a geçiş yaptım.Cihaz harika şarjı bitmiyor.Kullanıma göre 10-15 saat sürüyor.Ekran kalitesi muazzam.İntel işlemcili macbookta pc ısınıp fan açarken m1 air fansız olduğu halde aynı işlemlerde ılımıyor bile.iPad ve iPhone uygulamaları da yükleniyor.Ben şahsen çok memnunum.Sorun olursa cevaplarım.

Justmrvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mervan
hocam her ib öğerncisinin mac'i olacak diye bir şey yok. Lenovo'nun da işinizi görecek ince pratik kolay taşınan laptopalrı var ben onlardan alacağım. Sonuçta yazacağınız 2 makale.
Oda doğru da anlarsın ya bi tık da geleceğe dönük

Yine bilen bilmeyen anlamadan yorum yapmış.Apple donanımları kötüymüş :D Apple ın bilgisayarlarına koyduğu ekranı touchpadi hoparlörleri mikrofunu diğer firmalar koysa ne fiyatlar çekerler.İnternette gezinmek için alınırmış sadece falan falan.2 senedir 2017 macbook pro kullanıyorum.Geçen hafta M1 air a geçiş yaptım.Cihaz harika şarjı bitmiyor.Kullanıma göre 10-15 saat sürüyor.Ekran kalitesi muazzam.İntel işlemcili macbookta pc ısınıp fan açarken m1 air fansız olduğu halde aynı işlemlerde ılımıyor bile.iPad ve iPhone uygulamaları da yükleniyor.Ben şahsen çok memnunum.Sorun olursa cevapları

Top Bottom