Neler Yeni

Macbook m1 çip alınır mı?

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

Justmrvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mervan
Yine bilen bilmeyen anlamadan yorum yapmış.Apple donanımları kötüymüş :D Apple ın bilgisayarlarına koyduğu ekranı touchpadi hoparlörleri mikrofunu diğer firmalar koysa ne fiyatlar çekerler.İnternette gezinmek için alınırmış sadece falan falan.2 senedir 2017 macbook pro kullanıyorum.Geçen hafta M1 air a geçiş yaptım.Cihaz harika şarjı bitmiyor.Kullanıma göre 10-15 saat sürüyor.Ekran kalitesi muazzam.İntel işlemcili macbookta pc ısınıp fan açarken m1 air fansız olduğu halde aynı işlemlerde ılımıyor bile.iPad ve iPhone uygulamaları da yükleniyor.Ben şahsen çok memnunum.Sorun olursa cevapları
Yine bilen bilmeyen anlamadan yorum yapmış.Apple donanımları kötüymüş :D Apple ın bilgisayarlarına koyduğu ekranı touchpadi hoparlörleri mikrofunu diğer firmalar koysa ne fiyatlar çekerler.İnternette gezinmek için alınırmış sadece falan falan.2 senedir 2017 macbook pro kullanıyorum.Geçen hafta M1 air a geçiş yaptım.Cihaz harika şarjı bitmiyor.Kullanıma göre 10-15 saat sürüyor.Ekran kalitesi muazzam.İntel işlemcili macbookta pc ısınıp fan açarken m1 air fansız olduğu halde aynı işlemlerde ılımıyor bile.iPad ve iPhone uygulamaları da yükleniyor.Ben şahsen çok memnunum.Sorun olursa cevaplarım.
(Pardon az önceki yanlışlıkla oldu) androidler maclere bağlanabiliormu baya telefon görüşmeleri falan geliomuş iphoneye bağlayıncada bende iphone yok

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telefon görüşmesini bilgisayardan yapman için iPhone şart. Ben iPhone kullanıyorum telefon saat ve MacBook senkron çalışıyor. Telefonda kopyalanan metni direkt PC de yapıştırıyorum. Ya da banka onay kodu gönderdiği zaman MacBook telefondan otomatik çekip dolduruyor falan.

Justmrvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mervan
Telefon görüşmesini bilgisayardan yapman için iPhone şart. Ben iPhone kullanıyorum telefon saat ve MacBook senkron çalışıyor. Telefonda kopyalanan metni direkt PC de yapıştırıyorum. Ya da banka onay kodu gönderdiği zaman MacBook telefondan otomatik çekip dolduruyor falan.
Tüh ya

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Kullandın mı da yorum yapıyorsun cahil çocuk
Puhahahah, Bu cihaz ile en fazla Among Us oynayabilirsin, internette gezinmek için alıyorsan bile en fazla 1-2 Yıl sonra kasmaya başlar, neden? İç donanım berbat ötesi. M1 berbat bir işlemci hiç bir özelliği yok.

8 GB RAM eklemek için 400 Dolar isteyen bir markadan ne beklersin ki?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Telefonda kopyalanan metni pcden görme ve onay kodları Windowsta da var ama güvenliği tartışılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Puhahahah, Bu cihaz ile en fazla Among Us oynayabilirsin, internette gezinmek için alıyorsan bile en fazla 1-2 Yıl sonra kasmaya başlar, neden? İç donanım berbat ötesi. M1 berbat bir işlemci hiç bir özelliği yok.

8 GB RAM eklemek için 400 Dolar isteyen bir markadan ne beklersin ki?
1 2 yıl sonra neden kassın ki? Çoğu 10 yıllık apple macbooklar taş gibi duruyor.

Justmrvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mervan
Oyun oynamicam artı sadece internette gezincem demedimki üniversite dahil kullanabiliceğim hafif pratik pc arıorm macbook uygun die düşündüm

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Telefonda kopyalanan metni pcden görme ve onay kodları Windowsta da var ama güvenliği tartışılır.

1 2 yıl sonra neden kassın ki? Çoğu 10 yıllık apple macbooklar taş gibi duruyor.
Apple bilerek yavaşlatıyor.

Vega 8 bir laptop bile tüm konuda Apple M1'den daha güçlü. Ha tabi kazık yiyip, arkadaki elma logosuna bakarak mutlu olmak istiyorsanız alınabilir.

Oyun oynamicam artı sadece internette gezincem demedimki üniversite dahil kullanabiliceğim hafif pratik pc arıorm macbook uygun die düşündüm
Apple hiç bir ürününü önermem. MSİ ve Asus marka laptoplara göz atabilirsiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Apple bilerek yavaşlatıyor.

Vega 8 bir laptop bile tüm konuda Apple M1'den daha güçlü. Ha tabi kazık yiyip, arkadaki elma logosuna bakarak mutlu olmak istiyorsanız alınabilir.

Apple hiç bir ürününü önermem. MSİ ve Asus marka laptoplara göz atabilirsiniz.
Ben 10 11 yıllık Macbooklara 7 8 yıllık iphonelara bakınca yavaşlama göremiyorum hala taş gibi çalışıyor. Neden böyle düşündüğünü anlamadım

Msi'ın iş serisi laptoplarını alırdım ben de O ayrı mevzu
Eğer oyun oynamasaydım yani

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Ben 10 11 yıllık Macbooklara 7 8 yıllık iphonelara bakınca yavaşlama göremiyorum hala taş gibi çalışıyor. Neden böyle düşündüğünü anlamadım

Msi'ın iş serisi laptoplarını alırdım ben de O ayrı mevzu
Eğer oyun oynamasaydım yani
Apple kötülemek çok zevkli, belki kasmıyordur fakat ne kadar kötülersek o kadar çok kişiyi kurtarırız.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kardeş avantajları şu;

2K güzel bir ekran,
Ses kaydedicisi güzel,
Kamerası güzel,
Şarjı uzun gidiyor.

Yani internet üzerinden, konulu canlı yayınlarda seni üzmez.
Kamerası güzeli çıkart Allah aşkına ya. Kamera olarak Apple hala ileride değil. 720p dandik bir kamera koyuyor. (Edit apple'ı seviyorum ama güzel olmayan şeye güzel demem)

Shiden

80+ Bronze
Kamerası güzeli çıkart Allah aşkına ya. Kamera olarak Apple hala ileride değil. 720p dandik bir kamera koyuyor. (Edit apple'ı seviyorum ama güzel olmayan şeye güzel demem)
Yok kardeş olayı anlamadın sen. Bu arkadaşa konulu işlerde yardım edecek :D.

Top Bottom