Macbook pro 13 inch alınır mı?

Reaksiyon skoru
16
Genetik ve biyomühendislik okuyacağım i5 10.nesilli bir mac düşünüyorum.
Üniversitede 4-5 sene boyunca ve sonrasındada işimi görür mü?
Bölümde programlama ve yazılım dersleri olacak onlarada ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Mac hafif pil ömrü iyi gider diye düşündüm sizce alınır mı?
Günlük kullanım üni ve yazılım için falan oyun oynanmayacak zaten evde sistemim var.

Bölümde programlama ve yazılım dersleri olacak onlarada ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Günlük kullanım üni ve yazılım için falan oyun oynanmayacak zaten evde sistemim var.
Evet alınır.5 sene sonra da rahatlıkla iş görür macbooklar daha uzun ömürlü

MacBook Pro (Retina 13 inç, 2015 Başı) bende bu mac var kaç yıl yattı dolabın içinde işime yaramıyor sadece int bakmak için kullandım ama mac ler uzun ömürlü iyi kullanırsan bişey olmaz ama mac lerin ekranında kronik bi sorun var ekran kapalıyken pikseller yeşil duruyor ama ekran açıkken bir şey gözükmüyor benim mac de olmuş çok az kullandığım için yeni fark ettim

macleri amacı için kullanmak gerek. Eğer MacOS e uyum sağlayamazsan ya bir kenara atarsın yada windows kurup kullanırsın ki o zamanda hiçbir anlamı olmaz

Bende var genel işlerini yapmak için güzel ama oyun performası berbat

Direk yani o kadar para verip ekran kartının olmaması saçma

Bende 13 inch 2019 Macbook pro var 512 GB SSD ve Upgraded CPU 1999$ almıştım Amerikadan

Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Memnun musunuz?
Memnunum ama biraz gereksiz geldi. Yanlış seçim yapmışım biraz bence. Hani gerçekten ihtiyacınız varsa alın yoksa ekran kartı olmayan bir bilgisayar gerçekten çok işlevsiz gibi

Memnunum ama biraz gereksiz geldi. Yanlış seçim yapmışım biraz bence. Hani gerçekten ihtiyacınız varsa alın yoksa ekran kartı olmayan bir bilgisayar gerçekten çok işlevsiz gibi
Anladım birdaha olsa gaminf laptol tercih ederdiniz yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,540
Üyeler
190,926
Son üye
okanmetin52
Geri