Neler Yeni

macbook pro 2010 kasmaya başladı

IlkerTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilker çoban
Merhabalar bende macbook pro 2010 vardı içinde i7 2.26ghz işlemci 6gb ram nvdia gtx 300m intel hd graphic ekran kartı var bilgisayarım iki hafta öncesine kadar hiç bir sorun kasma olmadan kullanılıyordu csgo da bile 80-100fps alıyordum fakat elektriklerin gidip gelmesi ile bataryam öldü üstüne oyun oynamayı geçtim youtubeden video izlerken veya gündelik işlerimi yaparken kasmaya başladı bazen açılırken beyaz ekran veriyor veya video montaj yaparken beyaz ekran verip kapanmaya başladı sorun ssd mi yoksa artık bilgisayar kullanılamaz hale mi geldi yardım ederseniz çok sevinirm

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Batarya öldükten sonra değiştiniz mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım sebebi şu. Batarya olmadığında veya kötü durumda olduğunda yeterli gücü çekemiyor. Bu nedenle kendisini yavaşlatıyor. Bataryayı değiştirin.

IlkerTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ilker çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bilgisayarı sadece sıfırladım

Sanırım sebebi şu. Batarya olmadığında veya kötü durumda olduğunda yeterli gücü çekemiyor. Bu nedenle kendisini yavaşlatıyor. Bataryayı değiştirin.
Teşekkür ederim yardım için

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar bende macbook pro 2010 vardı içinde i7 2.26ghz işlemci 6gb ram nvdia gtx 300m intel hd graphic ekran kartı var bilgisayarım iki hafta öncesine kadar hiç bir sorun kasma olmadan kullanılıyordu csgo da bile 80-100fps alıyordum fakat elektriklerin gidip gelmesi ile bataryam öldü üstüne oyun oynamayı geçtim youtubeden video izlerken veya gündelik işlerimi yaparken kasmaya başladı bazen açılırken beyaz ekran veriyor veya video montaj yaparken beyaz ekran verip kapanmaya başladı sorun ssd mi yoksa artık bilgisayar kullanılamaz hale mi geldi yardım ederseniz çok sevinirm
Apple İphone cihazlarda pil ömrü düştükçe performansıda düşürüyor diye söyleniyordu. Büyük ihtimalle pil zarar gördüğü için performansı etkiliyor olabilir.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Büyük ihtimal pil zarar gördüğü için oldu pili değiştirirsen duzelicegini tahmin ediyorum

Top Bottom