MacBook Takası İçin Yardım

İlanlarda arada 7k var var bi tık pazarlık yapıp 7'ye ya da 6'ya düşürmeye çalışın

Film, YouTube, Spotify, tarayıcı da 5-6 sekme falan yani ne yapabilirim ki başka MacBook ile ? :)
Bu yorumu görünce Macbook'tan soğudum :confused: 7 yıllık W10 laptop ile bunun 10 katını yapıyorum ve fan bile açmıyor :)

Bu yorumu görünce Macbook'tan soğudum :confused: 7 yıllık W10 laptop ile bunun 10 katını yapıyorum ve fan bile açmıyor :)
Hocam yapacaklarım bunlar yani masaüstünde de aynısını yapıyorum zaten :D Oyun falan oynamıyorum artık boş yere yer kaplıyor. Bir de sağa sola giderken yanımda götürmek istiyorum artık. Piyasası da sürekli canlı, sürekli artıyor ondan dolayı mantıklı geliyor.

Hocam yapacaklarım bunlar yani masaüstünde de aynısını yapıyorum zaten :D Oyun falan oynamıyorum artık boş yere yer kaplıyor. Bir de sağa sola giderken yanımda götürmek istiyorum artık. Piyasası da sürekli canlı, sürekli artıyor ondan dolayı mantıklı geliyor.
Yani o zaman mantıklı, genelde performansı düşük diye duyuyorum ben. Bahsettiğin işler için alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri