Film dizi izlemede kullanıcam kaliteli olsun şarjı hemen bitmesin istiyorum. Oyun oynamak için ekstra bilgisayarım var.
Fiyatlar aşağı yukarı aynı. Hic macos kullanmadım bu benim için bir soru işareti. Asusun ekranı oled olduğu için film izlerken daha iyi olacağını düşünüyorum. Macbook m4 air mi yoksa asus zenbook mu hangisini tercih etmeliyim
shop.asus.com
Fiyatlar aşağı yukarı aynı. Hic macos kullanmadım bu benim için bir soru işareti. Asusun ekranı oled olduğu için film izlerken daha iyi olacağını düşünüyorum. Macbook m4 air mi yoksa asus zenbook mu hangisini tercih etmeliyim
Apple 2025 M4 çipli 13 inç MacBook Air Laptop: 13.6 inç Liquid Retina Ekran, 16GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, 12MP Center Stage Kamera, Touch ID; Gök Mavisi : Amazon.com.tr
Apple 2025 M4 çipli 13 inç MacBook Air Laptop: 13.6 inç Liquid Retina Ekran, 16GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, 12MP Center Stage Kamera, Touch ID; Gök Mavisi : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
ASUS Zenbook 14 OLED Laptop Ryzen™ AI İşlemci AI PC Laptop | Asus TR E-Store Satın Alın
ASUS Zenbook 14 OLED Copilot+ PC (UM3406KA-PP110W) Şık ve sofistike Zenbook 14 OLED ultra taşınabilir ile deneyiminizi yükseltin. İnce ve hafif tasarımı, en yeni yapay zeka destekli AMD Ryzen™ AI Serisi işlemcilerin gücünü barındırarak yapay zeka araçlarını hızlandırırken, AMD Radeon™...