katılıyorum bnim pc ekran 60hz tel 90hz akıcılık fark ediyorarkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.
O zaman alma hocam ? Madem bu farkı biliyorsun sormaya da gerek yok.arkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.
Dostum film vs izlerken ekran ne olursa olsun 60 fps ten fazla görmezsin. Kendim bizzat denedim gördüm. Telefonumun ekranı 90 hz ve YouTube vs videolarda, filmlerde 60 tan fazla göstermiyor. O farkı macbookta sadece geçişlerde görürsün. Zaten macbook geçişleri yavaş bu kadar önemsiyorsan macbook alma.arkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.
hocam video film izlerken fark edemezsin neredeyse hepsi 60 kare çekiliyor ya psikolojiktir yada hz dışında laptop kasıyordurarkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.