Neler Yeni

Macbookların hepsi 60 hz mi ?

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2

28 bin lira bütçe ile alabileceğim tüm MacBook'lar cidden 60Hz mi? 144Hz'den 60Hz'e geçmek şu an tek korkum çünkü.​

0W3R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Beyazkılınç
taşınabilir olması zorunlu değilse mac mini al onaunla kendi monitörünü kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsi 60 diye biliyorum

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
evet 60 hz 144 kullanıp 60a geçince ilk 1 saat falan gözün masaüstünde bile takılır 144e geçince oh dünya varmış dersin ama zamanla alışılır çoğu film dizi video 60 kare çekiliyor zaten gündelik işlerde de rahatsız etmez

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
maacbook ile yapacağın hangi işte 144hz ye ihtiyaç duyacaksın ki amaçları oyun olmadığı yenileme hızına değilde çözünürlüğe kalitesine önem verilen ekranlar var macbooklarda

şahin doğan

80+ Platinum
Maalesef evet Ama MacBook ile yapacağın işlerde 120HZ gereksiz. 2 Gün sonra alışıp unutacaksın zaten.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
arkadaşlar hepiniz donanımı oyunla bağdaştırıyorsunuz bakın bu yanlış ben şuan 144hz laptopum ile depremzedeyim 1 aydır nerdeyse oyun oynamadım ama 60hz bir tablette film izlerken bile fark ediyorum webde dolaşırken video izlerken bile fark ediyorum yani demem o ki 144hz illa oyunlarda kendini göstermiyor ekranda gözüken tüm aperatiflerde kendini gösteriyor.
katılıyorum bnim pc ekran 60hz tel 90hz akıcılık fark ediyor

şahin doğan

80+ Platinum
O zaman alma hocam ? Madem bu farkı biliyorsun sormaya da gerek yok.

YazılımKafa

80+ Silver
Dostum film vs izlerken ekran ne olursa olsun 60 fps ten fazla görmezsin. Kendim bizzat denedim gördüm. Telefonumun ekranı 90 hz ve YouTube vs videolarda, filmlerde 60 tan fazla göstermiyor. O farkı macbookta sadece geçişlerde görürsün. Zaten macbook geçişleri yavaş bu kadar önemsiyorsan macbook alma.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam video film izlerken fark edemezsin neredeyse hepsi 60 kare çekiliyor ya psikolojiktir yada hz dışında laptop kasıyordur

milenix

80+ Gold
gündelik kullanımda hissetmezsin ve maclerin asıl amacında herz değil renk/görüntü kalitesi önemlidir

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
krallar belki haklı olabilirsiniz ama deneysel olarak dedikleriniz yanlış. belki gerçekten de psikolojik olabilir her fikire önem veririm

Top Bottom