Neler Yeni

Macbookların hepsi 60 hz mi ?

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam kimse sorunu cevaplamamış saçma sapan fikirlerini belirtmiş.

Yeni çıkan M1 Pro, M1 Max, M2 Pro ve M2 Max işlemcili MacBook Pro’ların (14 inç ve 16 inç) ekranı mini-led ve promotion (120hz) teknolojisiyle geliyor. Yani şöyle söyleyeyim bu cihazlardaki ekran 100bin liralık Pro display xdr ile aynı, zaten bu cihazlar video/fotoğraf editleyenler için biçilmiş kaftan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2021 ve 2022 de çıkan prolar 120hz bilmediğiniz bir konuda fikir belirtmek zorunda değilsiniz
Saçma sapan fikirlerini belirtmiş demişsin ama asıl sen saçma sapan fikirlerini belirtmişsin. Ortada bir bütçe var. Yoksa bende bilirim 120HZ ekrana sahip Mac'leri saymayı. yazdığın cevabın bir noktasında bile arkadaşın sorusunun cevabı yok.

Aderal

80+ Bronze
Saçma sapan fikirlerini belirtmiş demişsin ama asıl sen saçma sapan fikirlerini belirtmişsin. Ortada bir bütçe var. Yoksa bende bilirim 120HZ ekrana sahip Mac'leri saymayı. yazdığın cevabın bir noktasında bile arkadaşın sorusunun cevabı yok.
28bin lira bütçeyle 14inç m1 pro MacBook alabilir ikinci elde ve inan ki oyun oynamak değilse amacı 28bin liranın alabileceği en iyi dizüstü bilgisayarı almış olur. Senin gibi salçalara cevap vermek istemiyorum ama ağzı olan konuşuyor forumda

şahin doğan

80+ Platinum
28bin lira bütçeyle 14inç m1 pro MacBook alabilir ikinci elde ve inan ki oyun oynamak değilse amacı 28bin liranın alabileceği en iyi dizüstü bilgisayarı almış olur. Senin gibi salçalara cevap vermek istemiyorum ama ağzı olan konuşuyor forumda
Klasik, kendisi cevabı vermemiş ama millete laf edebiliyor.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Şahin dostum bence sen saçma fikirlerini belirtmişsin arkadaş çok haklı.

şahin doğan

80+ Platinum
Şahin dostum bence sen saçma fikirlerini belirtmişsin arkadaş çok haklı.
Sorduğun soru bu bütçeye 60 HZ mi var ? Benim cevabım: evet. 144'den 60'a geçmeye korkuyorum demişsin. Bende: alışırsın demişim. Anladım hocam. İyi forumlar

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam 2021 ve 2022 de çıkan prolar 120hz bilmediğiniz bir konuda fikir belirtmek zorunda değilsiniz
İstediğim konuda fikir belirtirim sana mı sorucam? Yanlışsa yanlış dersin şekil şukul yapmaya gerek yok, engelle butonu var forumda engelle geç.

Top Bottom