Neler Yeni

Maçdan önce enerji için ne yapılmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Arkadaşlar yarın beden var maç yapıyoruz ben çok koşuyorum bazen öyle Bi kötü oluyorum ki maçta ölücem diyorum nefes alamıyorum tükeniyorum maçdan önce ne yapmalıyım muz falan

burak9956

80+ Bronze
Maçtan önce kesinlikle midenin dolu olmaması gerekli mide aktif iken kalp daha çok yorulur. Maçtan hemen önce yediğin besinlerin bir yararı olmaz çünkü besinler yoğunluk ve sıvılığına bağlı olarak 1-4 saat arasında mideden sindirilir bağırsaklara gider, orada daha uzun süre işlem gördükten sonra kana karışır. (örneğin sporcu içeceklerinin sindirimi basit olduğundan hızlı etki gösterir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maçtan önce kesinlikle midenin dolu olmaması gerekli mide aktif iken kalp daha çok yorulur. Maçtan hemen önce yediğin besinlerin bir yararı olmaz çünkü besinler yoğunluk ve sıvılığına bağlı olarak 1-4 saat arasında mideden sindirilir bağırsaklara gider, orada daha uzun süre işlem gördükten sonra kana karışır. (örneğin sporcu içeceklerinin sindirimi basit olduğundan hızlı etki gösterir)
Zaten direk maçdan önce yemiyorum maçı 5. Ders yapıyoruz ben okula gelmeden yiyorum

Top Bottom