Neler Yeni

Macera bitti, bilgisayar sipariş edildi..

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kesinlikle aklımdan geçeni söyledin hocam rx570 8gb lik model birde 480 GB SSD yeter miss ama sonra :))
rx 570 in 8gb lık versiyonunu almayın hocam rx 580 bile 5 6 gb ını verimli şekilde kullanabiliyor bu iki kart 8 gb vram i hak edecek kartlar değil alacak iseniz 4gb versiyonunu alın veya işlemciye güzel bir overclock yapıp rx 580 4gb olanı alın daha iyi bir seçim olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
Ne yalan söyleyeyim bu tür kasalar hiç hoşuma gitmiyor. Ancak bütçe kısıtlı olunca mecbur bu ve bu tarzda kasa alınıyor. Keşke herkes MB511 alabilse :D.
Oooo keske ona kalsa keşke SSD ye para kalsaydı diyorum bende :) eldeki imkan en iyisi buydu fan sayısı az ama şimdilik yeterli :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios güncellemesini nasıl yapmayi planliyorsunuz?
Nasıl nasıl anlamadım hocam ? Klasik sitesinden alarak bios dan yapacağım ?

Valla dediğin gibi üzerinde uğraşılmış, bütçene göre f/p en iyi ürünler. sorunsuz, güle güle kullan
Duyduğuma çok sevindim :) güzel olduysa ne ala :)

rx 570 in 8gb lık versiyonunu almayın hocam rx 580 bile 5 6 gb ını verimli şekilde kullanabiliyor bu iki kart 8 gb vram i hak edecek kartlar değil alacak iseniz 4gb versiyonunu alın veya işlemciye güzel bir overclock yapıp rx 580 4gb olanı alın daha iyi bir seçim olur
Bu önerinizi yazdım hocam zamanı gelince dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz teşekkür ederim 👍

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,056
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Nasıl nasıl anlamadım hocam ? Klasik sitesinden alarak bios dan yapacağım
B450 anakartlar 3. Nesil işlemcilerle çalışmak için bios guncellemesine ihtiyaç duyarlar. Sen eğer biosun guncellemeden 3. Nesil bir işlemciyi b450 anakarta takarsan sistemden görüntü alamazsın. Bios güncellemek icin de 1. veya 2. nesil bir işlemciyi o anakarta takip biosu güncellenen gerekir. 1. veya 2. nesil bir işlemciyi nereden bulacağin sana kalmış 😔 Büyük semt bilgisayarcilarinda bulma ihtimalin var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert
B450 anakartlar 3. Nesil işlemcilerle çalışmak için bios guncellemesine ihtiyaç duyarlar. Sen eğer biosun guncellemeden 3. Nesil bir işlemciyi b450 anakarta takarsan sistemden görüntü alamazsın. Bios güncellemek icin de 1. veya 2. nesil bir işlemciyi o anakarta takip biosu güncellenen gerekir. 1. veya 2. nesil bir işlemciyi nereden bulacağin sana kalmış 😔 Büyük semt bilgisayarcilarinda bulma ihtimalin var.
Bununla ilgili mesaj attım ordan konuşalım hocam

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Hayırlı olsun güle güle kullanın RX 570 ve SSD'de takarsanız sistem efsane olur :)

Top Bottom