Neler Yeni

MacFit mi Next Level mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İş çıkışı saatlerine kalmadığın sürece çok fazla sıra bekleyeceğini sanmıyorum. İleri seviye için can sıkabilir belki ama yeni başlayan biri için çokta problem değil.
Tamamdır. Hocam sizi bulmuşken sorayım.
Protein tozu okey de bcaa pre workout kreatin falan bunlar gerekli şeyler mi

FareV

80+ Bronze
Next Level istanbul da varmı varsa nerede var acaba ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bilgin varsa next level nasıl bir salon? Google yorumlarına göre bazıları iyi bazıları ilgisiz diyor
Salonu aradım ilk ay hazırlık programı yapıyorlarmış ondan sonra kendi haline bırakıyorlarmış. Bu normal mi?
@Deadlifter
Gayet normal

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
1 aylık bir deneme yapabilirsiniz

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Tamamdır. Hocam sizi bulmuşken sorayım.
Protein tozu okey de bcaa pre workout kreatin falan bunlar gerekli şeyler mi
dostum bu sporda çok yenisin, Bcaa senin için gereksiz olur diye düşünüyorum. Günlük protein'ini karşılayabilecek maddi seviyede isen boşuna alma, Creatine biraz erken olur şuan için eğer kütle koymak istiyorsan Creatine,Gainer alman yeterli olur. Hatta creatine alman da çok gerekli değil, Günlük protein ve karb ihtiyacını supplementler dışında yemeklerden karşılamanı daha çok öneririm. Bu spor'un gelişimini sağlayan şeyler en başta beslenme ve dinlenme. Stay fit :peepokalp: :peepo2:
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bu sporda çok yenisin, Bcaa senin için gereksiz olur diye düşünüyorum. Günlük protein'ini karşılayabilecek maddi seviyede isen boşuna alma, Creatine biraz erken olur şuan için eğer kütle koymak istiyorsan Creatine,Gainer alman yeterli olur. Hatta creatine alman da çok gerekli değil, Günlük protein ve karb ihtiyacını supplementler dışında yemeklerden karşılamanı daha çok öneririm. Bu spor'un gelişimini sağlayan şeyler en başta beslenme ve dinlenme. Stay fit :peepokalp: :peepo2:
Pre work konusunda da öyle aman aman bir etki bekleme, kullanabilirsin fakat pre work yerine kafein tüketmeni tavsiye ederim. :peepokalp: :blobdance:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Macfit yıllık üyelik 2700 TL. Aylık üyelik 400 TL.
Next Level yıllık üyelik 850 TL. Aylık üyelik 250 TL.
Salonun bilgileri de burada (next level) :

Maddi açıdan durumum macfit için pek müsait değil ama sormak istedim. Next Level a gitsem bir şey kaybeder miyim yani illa macfit mi olmalı arkadaşım öyle dedi de.

(sonunda psikiyatri ikna etti)
Next Levelde makina problemide yok.(Görsellerde görünen kadar) Arada bu kadar fark varken MacFit gidilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
maciftte yer bulamazsın aletlerde çok gereksiz bana göre. diğer yerin aletleri fena değilse yazıl geç. önemli olan burada düzenli gitmek. millet evde bile yapıyor yeter ki azminiz olsun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence macfit fazla overrated. Aynı aletler çoğu salonda var. Maksat hocanın iyi olması. Hocan düzgün olduktan sonra gerisi gelir. Salon geçmişim yok denecek kadar az ama böyle düşünüyorum.

Top Bottom