FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 10,957
Sabah 10 da aldığımda stok adeti göstermiyordu 2 saatte bitmişBense siyahini istiyorum ama stok bitmis
Sabah 10 da aldığımda stok adeti göstermiyordu 2 saatte bitmişBense siyahini istiyorum ama stok bitmis
1700 olanı iade edince krediyi iptal etmiyorlar mı?İndirim kartıyla uğraşma eğer cebinde nakiti varsa. Wincredit den 1700 e al sonra 700 e al 1700 olanı iade et
stoğu azmış baya demek konuyu açtığımda ben 15 tane siyah kaldı diyorduSabah 10 da aldığımda stok adeti göstermiyordu 2 saatte bitmiş
9 a kadar düştü sonra o yazı silindi dedim herhalde bol stoklu haldedir bitti.stoğu azmış baya demek konuyu açtığımda ben 15 tane siyah kaldı diyordu
Kargoya verildiği için 2 üründe geldikten sonra göndermen gerekir.1700 olanı iade edince krediyi iptal etmiyorlar mı?
Mutlaka yapar hocam şeffaf ürün bende siyah aldım.Beyaz olunca sararma yapıyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1000 kredi ile aldım 650 ye geldi (gözlük 1000tl yi geçsin diye) x15 xbox ve G1 pro karşılaştırmasını gelecek ay yaparım.
Şeffaf kısmı değilde Joylar hemen sararır gibi.Mutlaka yapar hocam şeffaf ürün bende siyah aldım.
Hayır yapmıyor sararmaBeyaz olunca sararma yapıyor değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1000 kredi ile aldım 650 ye geldi (gözlük 1000tl yi geçsin diye) x15 xbox ve G1 pro karşılaştırmasını gelecek ay yaparım.
İlginç bu güne kadar nedense kullandığım yumuşak plastiğe sahip gamepadlerde yaptı. Işıktan dolayı sarı gördüm o zaman ben.Hayır yapmıyor sararma
Güneş vuruyor ondanİlginç bu güne kadar nedense kullandığım yumuşak plastiğe sahip gamepadlerde yaptı. Işıktan dolayı sarı gördüm o zaman ben.
Alıntıyı görüntüle