❌İndirim Bitti! Machenike G5 Pro Max Play Edition - 2099 TL (Dip Fiyat) 🔥

EasySMX X20 daha iyi bir gamepad, ancak Türkiye’de aynı fiyatta satılmıyorlar.
Yurt dışından alacaksanız, aynı bütçeyle GameSir Cyclone 2 daha iyi bir tercih olur.
Yok hocam, öyle bir imkânım yok maalesef. Bu ürün Temu’da ucuza satılmıştı ama o zaman param olmadığı için alamamıştım. İçimde kaldı, bunu almak istiyorum ya da bununla aynı ayarda bir şey arıyorum. Şimdi AliExpress’te falan bakıyorum ama orada da alamıyorum. Acaba kasımda orada iyi bir fiyata düşer mi ya da Temu’da?

Yok hocam, öyle bir imkânım yok maalesef. Bu ürün Temu’da ucuza satılmıştı ama o zaman param olmadığı için alamamıştım. İçimde kaldı, bunu almak istiyorum ya da bununla aynı ayarda bir şey arıyorum. Şimdi AliExpress’te falan bakıyorum ama orada da alamıyorum. Acaba kasımda orada iyi bir fiyata düşer mi ya da Temu’da?
Artık Temu’da satılmıyor ve tekrar geleceğini sanmıyorum. Bu yüzden Türkiye’den almanız gerekiyor, ancak burada da çok pahalı. O fiyata Cyclone 2 varken alınmaz.

Artık Temu’da satılmıyor ve tekrar geleceğini sanmıyorum. Bu yüzden Türkiye’den almanız gerekiyor, ancak burada da çok pahalı. O fiyata Cyclone 2 varken alınmaz.
Anladım hocam, iyi bir fırsat yakalarsam kol gelirse alırım artık.

Easysmx x10 dan geçmeye değer mi hocam sizce ?

Hocam 5k bandına kadar en iyi model nedir, oralara çıkmaya gerek var mı sizce?

Hocam 5k bandına kadar en iyi model nedir, oralara çıkmaya gerek var mı sizce?

GameSir G7 Pro düşünmeden alınabilir; şu anda 4750 TL fiyatıyla indirimde. Bu, ürünün ilk indirimli fiyatı, normalde 5000 TL civarında.
Alıp almamak tamamen nasıl bir deneyim yaşamak istediğinize bağlı; çünkü cihaz oldukça premium, neredeyse hiç eksiği yok.
Bu yüzden kesinlikle öneriyorum, asla pişman olmazsınız.
Ancak daha uygun fiyatlara cihaz bakmak isterseniz, sırasıyla:
  • GameSir Cyclone 2
  • GameSir Super Nova
şeklinde, bütçenize göre daha uygun modellere yönelebilirsiniz.
Aklınızda başka bir soru varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

GameSir G7 Pro düşünmeden alınabilir; şu anda 4750 TL fiyatıyla indirimde. Bu, ürünün ilk indirimli fiyatı, normalde 5000 TL civarında.
Alıp almamak tamamen nasıl bir deneyim yaşamak istediğinize bağlı; çünkü cihaz oldukça premium, neredeyse hiç eksiği yok.
Bu yüzden kesinlikle öneriyorum, asla pişman olmazsınız.
Ancak daha uygun fiyatlara cihaz bakmak isterseniz, sırasıyla:
  • GameSir Cyclone 2
  • GameSir Super Nova
şeklinde, bütçenize göre daha uygun modellere yönelebilirsiniz.
Aklınızda başka bir soru varsa memnuniyetle yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim eksik olmayın.

Machenike G5 Pro Max Play Edition, GANKSENİNLE indirim kodu ile 2099 TL’ye geliyor.
Bu bütçede yer alan GameSir Nova 2 Lite, BigBig Won Gale Hall ve 8BitDo Ultimate 2C’den daha iyi bir seçenek (zaten Xbox 9. Nesil ve DualSense’den daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok, ama 3. parti firmaları çok bilmeyenler için belirtmiş olayım).

Globalde “Play Edition” diye bir model yok; büyük ihtimalle GANK, normal G5 Pro Max veya G5 Pro Max SE’nin docksuz modelini bu isimle satıyor.
Yine de almadan önce sormanızda fayda var. Ben, GANK’ın siteye koyduğu görseller üzerinden G5 Pro Max SE’nin docksuz modeli olduğunu tahmin ediyorum.
Bu fiyata kesinlikle kaçmaz diye düşünüyorum. Stok az o yüzden hızlı olmanızı öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Instagram’da takip ettiğim bir içerik üretici, gamepad kategorisinde geçerli Berke300 koduyla 300₺ indirim olduğunu paylaşmış. Kod çalışıyor, alacak olanlar bu şekilde daha uyguna alabilir

Instagram’da takip ettiğim bir içerik üretici, gamepad kategorisinde geçerli Berke300 koduyla 300₺ indirim olduğunu paylaşmış. Kod çalışıyor, alacak olanlar bu şekilde daha uyguna alabilir

Mesajını konuya ekledim, iyi oldu; alacak arkadaşlar 50 TL daha fazla indirim kullanabilecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri