Gri rengi şu ana kadarki en düşük fiyata satılıyor. Normal fiyatınada gayet kaliteli bir klavye olduğunu düşünüyorum. Aşırı büyük bir düşüş olmasa da bu fiyata %100 boyut isteniyorsa alınabilir bence.
N11de parolapara bulunuyormu?Şahsen iyi gibi hem hotswap hem kablosuz parolapara 400tl cashback ile daha uyguna alabilir alacaklar
parolapara her şekilde geçerli sadece parola para kartın ile almalısınN11de parolapara bulunuyormu?
Ne kadara getirilebilir ilk kullanımda.parolapara her şekilde geçerli sadece parola para kartın ile almalısın
Kablosuz olduğunu nerden çıkardın hocamŞahsen iyi gibi hem hotswap hem kablosuz parolapara 400tl cashback ile daha uyguna alabilir alacaklar
bu fiyata kablosuz çok iyi diye 1 saattir silver switchi araştırıyordum bendeŞahsen iyi gibi hem hotswap hem kablosuz parolapara 400tl cashback ile daha uyguna alabilir alacaklar
bu fiyata kablosuz çok iyi diye 1 saattir silver switchi araştırıyordum bendekablosuz olsa aşırı mantıklıydı şimdi çok cazip gelmedi.
yeni mchose g75 pro matcha latte aldım. Cashbackler ile 1850 civarına geliyor. Daha kaliteli bir klavye kullanmamıştım. kablosuz olmaması dışında machenike de ona benzer görününce alıp denemeyi düşünüyordum. k500 ün layoutu çok kullanışlı duruyor çünkü. Benim g75 te sağ alt tuşu yok mesela türkçe kullanırken @ yapabilmek için macro atadımBu fiyata kablosuz aramak saçma bence. Bu fiyatlara kablosuz aigo vardır ama onun switchleride bu kadar iyi değil.
ben bu yazıların yalancısıyımKablosuz olduğunu nerden çıkardın hocam
Her hotswap güzel olmuyor maalesef gidin z11 içindeki pcb ye benzer varsa işiniz yaş g75 daha iyi tercih olur yoksa switch çıkmıyor z11 deki gibi olursaŞahsen iyi gibi hem hotswap hem kablosuz parolapara 400tl cashback ile daha uyguna alabilir alacaklar
sonuçta fiyat belli bir yerden kısıyorlar ki fiyatı ucuz oluyorHer hotswap güzel olmuyor maalesef gidin z11 içindeki pcb ye benzer varsa işiniz yaş g75 daha iyi tercih olur yoksa switch çıkmıyor z11 deki gibi olursa