Jaja50
80+ Silver
ağla ASMFPOSDŞMFGODFPĞGHMBFDOPĞHMNDFPOGBurada link dilenme bende BeinSports yok, özetini izleyeceğim.
ağla ASMFPOSDŞMFGODFPĞGHMBFDOPĞHMNDFPOGBurada link dilenme bende BeinSports yok, özetini izleyeceğim.
ağla ASMFPOSDŞMFGODFPĞGHMBFDOPĞHMNDFPOG
Bende Galatasaraylıyım, sözlerime de dikkat etmiyorum bana emir verme ben karaktersizlerle dost olmam.Dostum Fenerbahçeliyim ve önemli bir maç bu ve link dilenme kelimesi çok kaba sözlerine dikkat et
Kullanıcı adını özellikle mi seçtin?ağla ASMFPOSDŞMFGODFPĞGHMBFDOPĞHMNDFPOG
He evetKullanıcı adını özellikle mi seçtin?
:dBende Galatasaraylıyım, sözlerime de dikkat etmiyorum bana emir verme ben karaktersizlerle dost olmam.
Bende Galatasaraylıyım, sözlerime de dikkat etmiyorum bana emir verme ben karaktersizlerle dost olmam.
D-dostum d4emon geldi.. Derbi günü sataşılmaz bu adama Şanışer PP'sini hatırlayan çekinir vallaBende Galatasaraylıyım, sözlerime de dikkat etmiyorum bana emir verme ben karaktersizlerle dost olmam.
Bu arada maçın geniş özetini izlersen göreceksin Mert Hakan kadar ... yani. Bu adamı ilk 11 e koyan Erol Bulut Fenerbahçe'nin kaybetme ateşkesini imzalamıştır.Bende Galatasaraylıyım, sözlerime de dikkat etmiyorum bana emir verme ben karaktersizlerle dost olmam.
Arkadaş anlattı net gol kaçmış dakika 3'te nasıl oldu? Meraktan çatlıyorum usta, eniştemlerde olsak beleş izlerdimBu arada maçın geniş özetini izlersen göreceksin Mert Hakan kadar ... yani. Bu adamı ilk 11 e koyan Erol Bulut Fenerbahçe'nin kaybetme ateşkesini imzalamıştır.
Komikmişsin. Senin gibi düşük . bu forumda iyi tutuyor devam et!