apple fanı bir koleksyoncu bulursan tofaş bile alabilirsin yabancı koleksyonculara satmayı deneyebilirsin onlar dolar ile para vereceği için iyi para çıkar o da kişisine göre değişebiri ama durum iyi ise 5000-8000 dolar a satabilirsinMacintosh Mart 1991de üretilmiş Apple ilk bilgisayari var kasa monitör birleşik şekilde satsam para eder mi koleksiyoncular falan alabilir mi?
eBay den satabilirsin açık arttırma ileMacintosh Mart 1991de üretilmiş Apple ilk bilgisayari var kasa monitör birleşik şekilde satsam para eder mi koleksiyoncular falan alabilir mi?
Valla ne eder ben de bilmiyorumKaç TL Düşünüyorsunuz?
Onu nasıl yapabilirim biraz anlatabilir misineBay den satabilirsin açık arttırma ile
İnternette detaylı olarak bulabilirsin hem İngilizce hem Türkçe olarak. Benim arkadaşım öyle Travis Scott'ın imzaladığı bir t-shirt'ü satmıştı. Ama dediğim gibi ben pek bilmiyorum sadece önerdim araştırıp bulabilirsiniz.Valla ne eder ben de bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu nasıl yapabilirim biraz anlatabilir misin
Teşekkür ederim açık arttırmaya kaçtan koymaliyim sizce ne eder hiç bir fikrim yok arkadaslarin dediği gibi 5 bin dolar falan eder miİnternette detaylı olarak bulabilirsin hem İngilizce hem Türkçe olarak. Benim arkadaşım öyle Travis Scott'ın imzaladığı bir t-shirt'ü satmıştı. Ama dediğim gibi ben pek bilmiyorum sadece önerdim araştırıp bulabilirsiniz.
Bilmiyorum pek piyasayı ama bence de en az 5000 den filan koyun çünkü 1991 den kalma Macintosh. Eğer yardımcı olduysam en iyi cevap olarak seçer misin?Teşekkür ederim açık arttırmaya kaçtan koymaliyim sizce ne eder hiç bir fikrim yok arkadaslarin dediği gibi 5 bin dolar falan eder mi