Neler Yeni

macOS neden bu kadar kötü?

Sizce sebebi nedir?

• Windowsa alışmış olmak

• Direkt olarak sevmemek

• Popüler kültürün bırakmış olduğu yüksek beklentinin boş çıkması

• Starbucks

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
1 yıldan fazla bir süredir macOS kullanıcısıyım. Windows PC ile birlikte bir MacBook edinmiştim geçen sene. İlk aldığım sıralar ilk defa kullandığım için sevmemem normaldir vs diyordum fakat 1 yılı aşkın bir süredir bu fikrim hiç değişmedi. M1 çipli bir model Windows kurup çalışma şansım da yok. Linux kurmam gerekli aslında ama onuda yapamıyorum. Kullanım rahatlığı olarak hiçbir artısı yok. Kısacası asla ama asla iyi bir işletim sistemi değil. Laptopun bileşen kalitesi, kullanılan ürünlerin oturmuşluğu gayet güzel ama işletim sistemi memnun etmeyince bunların hiçbir önemi kalmıyor. Acaba neden böyle yada benim gibi düşünen birileri var mı?

Ryatres

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tuna Büyükpınar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem
Windows a alışmış olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadir Yaren
Windows biraz ingiliz cakisi gibi her seye destegi var. Kullanim amacina gore OS degisiklik gosterebilir. Bende tam aksine is amaci ile kullanilacaksa macosu tercih ederdim. Her seyi acip soken kurcalayan insanlar icin degil bence macos. Windowstaki gibi her programa destegi yok. Ama ben profesyonelim gunumun belli saatlerini bu cihazda verimli olarak gecireyim basim agrimasin dersen kesin cozum macos

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
1 yıldan fazla bir süredir macOS kullanıcısıyım. Windows PC ile birlikte bir MacBook edinmiştim geçen sene. İlk aldığım sıralar ilk defa kullandığım için sevmemem normaldir vs diyordum fakat 1 yılı aşkın bir süredir bu fikrim hiç değişmedi. M1 çipli bir model Windows kurup çalışma şansım da yok. Linux kurmam gerekli aslında ama onuda yapamıyorum. Kullanım rahatlığı olarak hiçbir artısı yok. Kısacası asla ama asla iyi bir işletim sistemi değil. Laptopun bileşen kalitesi, kullanılan ürünlerin oturmuşluğu gayet güzel ama işletim sistemi memnun etmeyince bunların hiçbir önemi kalmıyor. Acaba neden böyle yada benim gibi düşünen birileri var mı?
Bende yaklaşık bir senedir Macbook Air M1 bir laptopa sahibim gayet memnunum artı olarak ben sanal makineye Windows 11 yükledim ikisini beraber kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,731
Üyeler
163,872
Son üye
TunahanBRN
Top Bottom