Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
fotoğrafta taşmış gibi gözüken yerler
Blokta mı kartta mı?
fotoğrafta taşmış gibi gözüken yerler
Fan % kaçta çalışıyor foto atsanaElimde başka macun kalmadı şimdi tekrar açıp mı temizleyeyim bloğu bu sefer de macun azalmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de onu düşündüm de çözemedim bir türlü bildiğim kadarıyla bu modelin soğutması da iyi
o zaman blok tarafındakini temizleyip dene bir deElimde başka macun kalmadı şimdi tekrar açıp mı temizleyeyim bloğu bu sefer de macun azalmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de onu düşündüm de çözemedim bir türlü bildiğim kadarıyla bu modelin soğutması da iyi
88 derece oldu diyorsun ya bakalım ona merak ettimFan % kaçta çalışıyor foto atsana
KarttaBlokta mı kartta mı?
88 derece oldu diyorsun ya bakalım ona merak ettim
Kartta
Oğlum çocuk iken virüs yediğim sitelere beznioIMG_0740.jpeg indirilebilir
IMG_0740.jpeg (5.17 MB) dosyasını TransferNow ile indirmesine erişmek için tıklayınwww.transfernow.net
Evet ama sonra bakır bloktakini sildim1 tüp macunu komple sıktın mı tek kullanımlıktır diye ?
Yüklenmiyordu böyle yükledimOğlum çocuk iken virüs yediğim sitelere beznio
aboo %100 fan 88 derece
Has**r cidden öyle miaboo %100 fan 88 derece
İzopropil yoktu ıslak mendille sadece bloktaki ve kartın üstündeki kurumuş yerleri temizledim sonra biraz sıkıntım spatulayla düzeltip kapattımİzopropil alkol, pamuklu çubuk ve peçete yardımıyla üzerini tamamen temizledikten sonra çok küçük bir miktar termal macun sürüp kartı kapatman gerekiyordu. Aksi bir şey yaptın mı?