Çözüldü✓ Macun değiştim fps değerimde düşüş oldu

riaw

80+
Reaksiyon skoru
14
Macunu değiştirdim 2 yıl arayla yenı macuna geçtım ama macun degısmeden once lolde 240-250 fpsleri rahatca goruyorken suan 120 140'a gerilemis durumda, intel i5 12. nesil islemciye yaptık islemi yaparken alan daraldıgı ıcın ramleri cıkardık taktık ama ramlerin yeri değiştirip taktık sorun bundanmı kaynaklı yoksa başka bır sorun olabilirmi

sıcaklıklar nasıl bide kasa içi foto atar mısın

Macunu değiştirdim 2 yıl arayla yenı macuna geçtım ama macun degısmeden once lolde 240-250 fpsleri rahatca goruyorken suan 120 140'a gerilemis durumda, intel i5 12. nesil islemciye yaptık islemi yaparken alan daraldıgı ıcın ramleri cıkardık taktık ama ramlerin yeri değiştirip taktık sorun bundanmı kaynaklı yoksa başka bır sorun olabilirmi
Ramleri dual channel a uygun takmanız lazım. O da biraz etkiler ama yarı yarıya düşmez. Sıcaklık değerleri sürdüğünüz macunda sıkıntı olabilir. Tam oturtamamış olabilirsiniz. Fazla/az sürmüş olabilirsiniz.

WhatsApp Görsel 2025-10-12 saat 21.59.14_de60f131.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcakık olarak normalde 25-28 Oyun sırasında 40-50 yi goruyor hocam
sıcaklıklar nasıl bide kasa içi foto atar mısın

Ramleri dual channel a uygun takmanız lazım. O da biraz etkiler ama yarı yarıya düşmez. Sıcaklık değerleri sürdüğünüz macunda sıkıntı olabilir. Tam oturtamamış olabilirsiniz. Fazla/az sürmüş olabilirsiniz.
Macunu ıyı surduk tam yayıldı aslında ustunde biraz kalmıstı dısına felan akmadı daha dogrusu ıslemcıde pek problem gormuyorum ben

Alıntıyı görüntüle

Sıcakık olarak normalde 25-28 Oyun sırasında 40-50 yi goruyor hocam

Macunu ıyı surduk tam yayıldı aslında ustunde biraz kalmıstı dısına felan akmadı daha dogrusu ıslemcıde pek problem gormuyorum ben
Hocam ramleri yan yana değilde 1-3 ya da 2-4 şeklinde takmanız lazım. Sıcaklık değerleri çok iyide neden düşük anlamadım tam.

Son düzenleme:
Ya bu tarz rekabetçi oyunlar güncelleme aldıktan sonra bozuluyor fps'ler yeri öpüyor falan. Bununla alakalıdır işlemci sıcaklığın normalse macunla falan ilgisi olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri