Neler Yeni

🔥İndirim MAD NİCHE SERİSİ PARFÜMDE 25% İNDİRİM!!

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
sealight kullanmadım da çoğunu kullandım. Çünkü yeni çıkardı sealight. Midnight alıcam yoksa bunu alırdım
Bende bitince midnight alırım sealight güzel kokuyor lakin kalıcılığı kötü demisler diye aklımı karıştırdı ben 4 saat önce siktim hala kokuyor kalıcılığı iyi bence kokusu tam benim tarz diyemem ama güzel kokuyor cidden feraha nanemsi dediğimiz tarzda narcoticden biraz daha sert ama arada baya fark var marcoticden

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
Bende bitince midnight alırım sealight güzel kokuyor lakin kalıcılığı kötü demisler diye aklımı karıştırdı ben 4 saat önce siktim hala kokuyor kalıcılığı iyi bence kokusu tam benim tarz diyemem ama güzel kokuyor cidden feraha nanemsi dediğimiz tarzda narcoticden biraz daha sert ama arada baya fark var marcoticden
Şimdi kokmuyor sanıyorsun ama burun alıştığı için bu. Aslında hâlâ kokuyor o. Buna dayanarak yapan var 10 saat kalsada bu yorumu yapan var. Parfümde kendin görmeden denemeden yorumlara bakarak almak bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Oirijinalı Louis Vitton limmensite biraz araştır istersen desinger parfümdür.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Sinan
Parfüm önemli konu. Denemeden almak sıkıntı oluyor. 12 yıldır değiştirmedim parfümümü ama arada çeşitlendirmek için 2-3 tane ekstra parfüm ekledim son 4 yılda. Bu seri ne kadar kaliteli bilemem. Markalı açık parfüm istemiyorum ama bütçem bu kadar diyen varsa Horus Nefertem markasının parfümlerine bakabilir. Testerları oluyor genelde fiziksel mağazalarda. Hem yerli marka hem de çoğu kokusu güzel ve kalıcı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Şimdi kokmuyor sanıyorsun ama burun alıştığı için bu. Aslında hâlâ kokuyor o. Buna dayanarak yapan var 10 saat kalsada bu yorumu yapan var. Parfümde kendin görmeden denemeden yorumlara bakarak almak bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Oirijinalı Louis Vitton limmensite biraz araştır istersen desinger parfümdür.
Limmensite çok iyi diyokar bu onun muadili ise guzeldir ben beğendim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parfüm önemli konu. Denemeden almak sıkıntı oluyor. 12 yıldır değiştirmedim parfümümü ama arada çeşitlendirmek için 2-3 tane ekstra parfüm ekledim son 4 yılda. Bu seri ne kadar kaliteli bilemem. Markalı açık parfüm istemiyorum ama bütçem bu kadar diyen varsa Horus Nefertem markasının parfümlerine bakabilir. Testerları oluyor genelde fiziksel mağazalarda. Hem yerli marka hem de çoğu kokusu güzel ve kalıcı.
Yani onu duymadım nich serisi cidden iyi kaliteli kalıcı diyorlardı üniversitede kullanan çok gördüm

goku010203

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Merhaba narcotic düşünüyorum, neyin muadili nasıl bir koku kalıcılığı kaç saat yayılımı kaç saat cevaplarsanız sevinirim.
Edit: Sadece 1 tane almayı düşünüyorum öneriniz ne olurdu bide Hepsiburada üzerinde cinsiyete kadın demişler unisex parfüm değil mi bu? Kadın parfümü ise erkek parfümü lazım ona göre bi öneri istiyorum.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
Merhaba narcotic düşünüyorum, neyin muadili nasıl bir koku kalıcılığı kaç saat yayılımı kaç saat cevaplarsanız sevinirim.
Edit: Sadece 1 tane almayı düşünüyorum öneriniz ne olurdu bide Hepsiburada üzerinde cinsiyete kadın demişler unisex parfüm değil mi bu? Kadın parfümü ise erkek parfümü lazım ona göre bi öneri istiyorum.
Artık fan değilim adlı arkadaş satın aldı narcotic ona sorabilirsin extra bende kullanıyorum. Kalıcı yayılımı yüksek güzel bir koku. Erkek kullanıyor zaten kadın kullanan azdır

goku010203

80+ Bronze
Artık fan değilim adlı arkadaş satın aldı narcotic ona sorabilirsin extra bende kullanıyorum. Kalıcı yayılımı yüksek güzel bir koku. Erkek kullanıyor zaten kadın kullanan azdır
Nasıl bir koku? Yayılımı kaç saat, kalıcılığı kaç saat? @ARTIK FAN DEĞİLİM

Ex nihilo fleur narcotique' nun muadili. Bana kalıcılık kaç saat yayılım kaç saat sürüyor onun bilgisi lazım.

Ekler

• IMG_20241229_235302.jpg
    IMG_20241229_235302.jpg
    183.4 KB · Hit: 13
  • IMG_20241229_235332.jpg
    IMG_20241229_235332.jpg
    126.3 KB · Hit: 14
Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Nasıl bir koku? Yayılımı kaç saat, kalıcılığı kaç saat? @ARTIK FAN DEĞİLİM

Ex nihilo fleur narcotique' nun muadili. Bana kalıcılık kaç saat yayılım kaç saat sürüyor onun bilgisi lazım.
Dün siktim narcotic i çok az sokmama rağmen 1 gün geçti kazağın buram buram kokuyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Hepsiburadada MAD PARFÜM satıcılı yerden alsam olur mu narcotic i? Anlayamadım ama bazıları orjinal değil vs. yazmış kuponla 690 TL'ye geliyor.
Nasıl oejinal değil resmi satıcı satıyor ? Orjinal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,509
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom