Neler Yeni

🔥İndirim MAD NİCHE SERİSİ PARFÜMDE 25% İNDİRİM!!

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
Narcotik kesin sepete ekledim 2. Ürünü almasam mi tereddutteyim yüzde 30 iyi indirim ama Pera alacağım herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pera ağır yoğun bir kokuymus açıkçası yoğun kokular pek tarzım değil ferah kokular olsa biraz daha iyi başka önerin var mı
Sealight al

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
hayırlı olsun. Seversin kokuları umarım.
Hocam geldi ürünler narcotic cidden efso sealight da orta güzel sıkılır yanında tester midnight göndermişler kadın kokusuna benziyor ama hoşuma gitti belki ilerde şans veririm ama şuan narcotic sealighttan çok memnun kaldım

hayırlı olsun. Seversin kokuları umarım.
Ayrıca herkes sealight kalıcılığı yok demiş 700tl para bayıldım acaba iade mi etsem cidden kalıcı deil mi ?

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
Hocam geldi ürünler narcotic cidden efso sealight da orta güzel sıkılır yanında tester midnight göndermişler kadın kokusuna benziyor ama hoşuma gitti belki ilerde şans veririm ama şuan narcotic sealighttan çok memnun kaldım

Ayrıca herkes sealight kalıcılığı yok demiş 700tl para bayıldım acaba iade mi etsem cidden kalıcı deil mi ?
hayırlı olsun tekrardan. Sealight yazlık fresh bir koku. Şimdi paketi açtın iade olur mu bilmem ama kendin dene kalıcılığını ona göre ver.
midnight çok güzel parfüm. Özellikle şişe tasarımına bayılabilirsn. Çok efsane yayılan bir parfüm değil biraz yakın temas kokusu. Yakın temas yapıyorsan midnight kaçırma :)))

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
hayırlı olsun tekrardan. Sealight yazlık fresh bir koku. Şimdi paketi açtın iade olur mu bilmem ama kendin dene kalıcılığını ona göre ver.
midnight çok güzel parfüm. Özellikle şişe tasarımına bayılabilirsn. Çok efsane yayılan bir parfüm değil biraz yakın temas kokusu. Yakın temas yapıyorsan midnight kaçırma :)))
Yakın temaslik kimsem yok oanfksjz paketi açtığım için iade olmaz sanırım iade politikasına yazmışlar çünkü narcotic sealight devam bitince artık midnight veya başka bişey alırım gerçi bitmez gibi bunlar 😀

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Emir
Yakın temaslik kimsem yok oanfksjz paketi açtığım için iade olmaz sanırım iade politikasına yazmışlar çünkü narcotic sealight devam bitince artık midnight veya başka bişey alırım gerçi bitmez gibi bunlar 😀
ikiside 100 ml. Sealight biraz fazla sıkarsın sıkıntı olmaz güzel kokudur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,506
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom