Hocam satış yapmam ya uğraşmam onla Kolonya falan alıyor abim parfüm çok diyeBruno gold meyveli bir koku kışlık. Casanova alabilirsin koku güzel ama çok ahım şahım kalmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sat bana alıyım çok ciddiyim
Para kazanmayı çok istesem de genede hayır diyeceğimPara kazancaksın ya işte bizde kazancaz sende
Narcotik 2 3 modeli var hangisi ? 2.olarak dediğiniz bruno Gold intense al çok iyi diyen biri vardı onu mu alayım Pera miNarcotic denemediysen kesin al. 2. Olarak kesin değil pera al
Narcotic siyah şişe olan sadece narcotic yazıyor. Bruno gold kullandım kirke muadil şekerli bir koku Pera bence daha mantıklı yine de sen bilirsin mağaza varsa yakında bir koklaNarcotik 2 3 modeli var hangisi ? 2.olarak dediğiniz bruno Gold intense al çok iyi diyen biri vardı onu mu alayım Pera mi
Hangileri zamanınız varsa hepsini atabilir misiniz bide elinizde liste var mı kodlu parfümlerin. Ney neyin muadili bilemiyoruz.Abim bunun fabrikasında çalışıyor. Bunların çoğunu çok ucuza alıyor ev parfüm dolu. Bazıları harbiden çok kaliteli.
İntense alma benceNarcotik 2 3 modeli var hangisi ? 2.olarak dediğiniz bruno Gold intense al çok iyi diyen biri vardı onu mu alayım Pera mi
Pera nasıl kokuyor yakın mağaza yokNarcotic siyah şişe olan sadece narcotic yazıyor. Bruno gold kullandım kirke muadil şekerli bir koku Pera bence daha mantıklı yine de sen bilirsin mağaza varsa yakında bir kokla
2.oneri nedir narcoticten sonraHangileri zamanınız varsa hepsini atabilir misiniz bide elinizde liste var mı kodlu parfümlerin. Ney neyin muadili bilemiyoruz.
İntense alma bence
bende koklamadım berkay fragrance yaz yt ye o inceleme videosu var fikir sahibi olursunPera nasıl kokuyor yakın mağaza yok
2.oneri nedir narcoticten sonra
Narcotik kesin sepete ekledim 2. Ürünü almasam mi tereddutteyim yüzde 30 iyi indirim ama Pera alacağım herhaldebende koklamadım berkay fragrance yaz yt ye o inceleme videosu var fikir sahibi olursun
Pera ağır yoğun bir kokuymus açıkçası yoğun kokular pek tarzım değil ferah kokular olsa biraz daha iyi başka önerin var mıbende koklamadım berkay fragrance yaz yt ye o inceleme videosu var fikir sahibi olursun
Bu serinin kalıcılığı çok iyi diyorlar baya araştırdım bende narcotic alicam 2. Ne alsam onu bulamadım kararsizimNormal seriden aldım anında uçuyor kokusu. Bunların kalıcılığı nasıl?