JackRyan
80+ Silver
Cay bardağının şekli çok kötü banami öyle geldi bilmiom
Bunun modelle onun model bir değil hocam a101 dekileri cay ocaklari aliyor miniA101 de 12 li LAV çay bardağı seti 80tl koşun alın![]()
Standart bardak değil bunlar guzel duruyor minileri ben sevmiyorum konudaki guzelCay bardağının şekli çok kötü banami öyle geldi bilmiom
Yok baktım özel olarak gelmiş kısa süreliğine baya büyüktü hatta yarın alicam 2 set gidip kalmışsa tabiBunun modelle onun model bir değil hocam a101 dekileri cay ocaklari aliyor mini![]()
şu bayağı geniş olanlardan diyorsunuz sanırım babam çevrede A101 bırakmadı hepsini topladı bardakların bardak güzel kaliteliYok baktım özel olarak gelmiş kısa süreliğine baya büyüktü hatta yarın alicam 2 set gidip kalmışsa tabi
hocam mıllet kuyruga gırıyor boyle bısey oluncaYok baktım özel olarak gelmiş kısa süreliğine baya büyüktü hatta yarın alicam 2 set gidip kalmışsa tabi
ornek 1şu bayağı geniş olanlardan diyorsunuz sanırım babam çevrede A101 bırakmadı hepsini topladı bardakların bardak güzel kaliteli
Ne yapacaksınız o kadar bardağışu bayağı geniş olanlardan diyorsunuz sanırım babam çevrede A101 bırakmadı hepsini topladı bardakların bardak güzel kaliteli
anneme gösterdim marketlerde daha ucuz daha şekilliymiş la alıyodum az kalsın