Daha 4 gün önce 2 tane almıştım 280'e üzdü
224tl olan link 645 olmuş 280 lira tekrardan alanlara hayırlı olsun
224tl olan link 645 olmuş 280 lira tekrardan alanlara hayırlı olsun
Son düzenleme:
280 e 2 tane almışsan iyi bu tek adetDaha 4 gün önce 2 tane almıştım 280'e üzdü
Hocam daha tam alışamadım bu yaşıma kadar pamuk yastık kullanmıştım çok yumuşak geliyor bana alışmaya çalışıyorum ürün terletmeyi azaltıyor biraz ama gene terletiyorHocam yastık nasıl
Yok tanesi 280 den 2 tane aldım toplam 560280 e 2 tane almışsan iyi bu tek adet
Fiyatına göre iyi bence çok bi şey bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsinizkullandım almayın hiç bir olayı yok
Yanlarında delikler var yatınca ve kalkınca hava alıyorKlimalı derken, tam olarak nasıl bir sistem bu?
Hocam arada yaklaşık 1800TL fark var bir de daha küçük buna göre![]()
Moonlit Visco Lux Serinletici Jel Yastık - Beyaz - 60x40x14 cm
Moonlit Visco Lux Serinletici Jel Yastık - Beyaz - 60x40x14 cm ile ilgili detaylı bilgi almak ve diğer Yastık ürünlerini incelemek için tıklayın.www.madamecoco.com
Gerçekten soğutan yazın bir nebze olsun daha rahat uyutan yastık arıyorsanız öneririm jel bölgesi cidden güzel soğutuyor
13000 den 2000 bine mi düşmüş![]()
Moonlit Visco Lux Serinletici Jel Yastık - Beyaz - 60x40x14 cm
Moonlit Visco Lux Serinletici Jel Yastık - Beyaz - 60x40x14 cm ile ilgili detaylı bilgi almak ve diğer Yastık ürünlerini incelemek için tıklayın.www.madamecoco.com
Gerçekten soğutan yazın bir nebze olsun daha rahat uyutan yastık arıyorsanız öneririm jel bölgesi cidden güzel soğutuyor
Bence de hiç bi olayı yok bende de var pek bir faydasını göremedimkullandım almayın hiç bir olayı yok
Elyaf olduğu için böyleçok yumuşak yastık tavsiye edilmez genelde