xthepatates
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
?Lütfen sen konu açma artık ya.
100 tane bildirim atıyorsun? Affilite link paylaşımı yasak değil mi?
Hocam genel listeyi bulamadım. Denk geldikçe atıyorum.hocam madame coco ürünlerini falan tek başlıkta toplasanız daha iyi olur
Hocam direkt paylaşıyorum paylaş kısmından affiliate mi onu bile bilmiyorum.100 tane bildirim atıyorsun? Affilite link paylaşımı yasak değil mi?
Keşke evim olsaydı alsaydım aile evine almak çok boş geliyor
Baktım hesabımda bugüne kadar 90tl olmuş ve siz dediğiniz için nasıl bakıldığını bile şimdi araştırdım. Sence 90tl para için bu forumda 1 yıl indirim paylaşmaya değer mi? Ben sizin için uğraşıyorum yoksa banane kendim alır geçerim. Şuanda asgari ücret bile 22.104tl olmuş. Kendi işyerimde patronum ve 90tl ye mi düşeceğim? Eğerki istiyorsan affiliate gelirine kedi maması alayım vereyim sokakta birine. İnsanları suçlamak kötü birşeydir.100 tane bildirim atıyorsun? Affilite link paylaşımı yasak değil mi?
İki üç taneyi biriktirin hocam madame coco ürünleri diye açın, buldukça o konuya güncelleme yaparsınız.Hocam genel listeyi bulamadım. Denk geldikçe atıyorum.
Tamamdır hocam bundan sonra denk gelirsem başka indirime başlık değiştirip konuya ekleme yaparım.İki üç taneyi biriktirin hocam madame coco ürünleri diye açın, buldukça o konuya güncelleme yaparsınız.
Hocam el atmışken bide bitcoine bakar mısınız.1 oldu 2 oldu.
Alıntıyı görüntüleBu diğer konularda da böyle.Konu açmadanilk başta ürünün tablosuna bakın.Açmak için açmayın.