Canlansın anasını satayım o da başlasın ne kadar sıkıntı varsa gelsin. Yıkılmadık İnşallah şimdi de yıkılmayacağız! ~SENKRONİZE~HAYIR~Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 yıl önceki süreçler geri mi başlıyor ethereum yükseldi bitcoin yükseldi bu yine mining başlatır ekran kartı kırizi dönemi geri gelir mi
Evet bende mining yapmıştım, yeni sistem topladığım zamana denk geldi tam bu mining, bu süreçte 3090 a kadar yüksele bilmem 2 yılımı aldı, ama dediğiniz gibi pandemi dönemine geldiği için güzel ve eğlenceliydi bizler içinBotlar İşin içine Botlar girince pek güzel değildi ama mining pandemi zamanı evdeki sıkkın hayatımıza iyi bir aksiyon olarak girmişti. rig kur, kart al sat, tüm siteleri takip et bunlar keyifliydi. Parası da güzeldi
mining her 4 5 yılda bir olan bişey o yüzden hiç belli olmaz,bir bakmışsınız sene içinde patlamış. Böyle erken konuşanlar içinde,elinde kalmış senelerce satamayıp bu durumu aleyhine çevirip kat satmanın peşinde olan kişilerdir.Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 yıl önceki süreçler geri mi başlıyor ethereum yükseldi bitcoin yükseldi bu yine mining başlatır ekran kartı kırizi dönemi geri gelir mi
Rx 560 ile kazım yapmıştım 1 ayda 120 tl bırakınca geri vazgeçtim .Evet bende mining yapmıştım, yeni sistem topladığım zamana denk geldi tam bu mining, bu süreçte 3090 a kadar yüksele bilmem 2 yılımı aldı, ama dediğiniz gibi pandemi dönemine geldiği için güzel ve eğlenceliydi bizler için
Öyle deme üzülür .Külüstüre göre iyi vermiş hocam .d