Mafia 1 herkese zevkli geliyor ama bana zevkli gelmedi

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
809
İndirimdeyken Mafia'nın ilk 3 oyununu alayım dedim ve ilk oyundan başladım hatta birazcık ilerledim bile fakat nedense 2002 yapımı GTA Vice City'de bile yapacak daha fazla şey varken Mafia 1'de pek yapacak bir şey yok. İkisinin de orijinal sürümü 2002 yapımı ama nedense bana GTA Vice City Mafia 1'den daha iyi geldi.
Bende bir sıkıntı mı var yoksa oyunda mı anlamadım gitti.

mafia 1 bence o zamanki teknolojiye göre çok güzeldi yani sıkıntı sende

Demek bu oyunu sadece hikayesi için oynamak lazım değil mi hocam
Mafia1 definition edition, 3. oyunun motoru ile güncellendi ve çok kötü şu an, 1'in orjinal hali ve 2. oyun ise çok güzeller. 3. oyunu ise anlatmaya gerek yok, rezalet.

Mafia 1 DE zaten açık dünya değil direkt görevden göreve atan çizgisel bir oyundu diye aklımda kalmış. Bu serinin pek bir açık dünya iddiası yok zaten. (3. oyun hariç) Mafia 2yi deneyebilirsiniz o dönemin temasını çok iyi işliyor.

Açık dünya oyunu olmadığı için olabilir mi boş beklentiyle girmişsin döneminin en gerçekçi çatışmalarıydı mafia

İndirimdeyken Mafia'nın ilk 3 oyununu alayım dedim ve ilk oyundan başladım hatta birazcık ilerledim bile fakat nedense 2002 yapımı GTA Vice City'de bile yapacak daha fazla şey varken Mafia 1'de pek yapacak bir şey yok. İkisinin de orijinal sürümü 2002 yapımı ama nedense bana GTA Vice City Mafia 1'den daha iyi geldi.
Bende bir sıkıntı mı var yoksa oyunda mı anlamadım gitti.
Bu oyunu GTA kafasında oynamanın mantığı yok zaten, öyle alan pişman olur. Bu seri açık dünyada araba da sürülen bir hikaye odaklı oyun gözüyle oynanmalı. Zaten 3. oyunu GTA çok güçlü bir marka oldu biz de açık dünya yapacağız kafasına girip batırmıştı firma 😀

Bu oyunu GTA kafasında oynamanın mantığı yok zaten, öyle alan pişman olur. Bu seri açık dünyada araba da sürülen bir hikaye odaklı oyun gözüyle oynanmalı. Zaten 3. oyunu GTA çok güçlü bir marka oldu biz de açık dünya yapacağız kafasına girip batırmıştı firma 😀
GTA benzeri oyun sanmıştım da yanılmışım galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık dünya oyunu olmadığı için olabilir mi boş beklentiyle girmişsin döneminin en gerçekçi çatışmalarıydı mafia
İlk kez oynadığım için öyle bir beklentiye girdim

Son düzenleme:
Geri