Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.korsana bu forumda destek yok bide kul hakkı dıyenler yazmasın dıyorsun adamlar oyun için yıllarca uğraşıyor sense
cRaCk nE zAmAn gEliR eğv
İndirim bekleyebilirsin çıktığı gibi oynamak zorunda değilsin .Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.
Dostum ben şunu anlatmaya çalışıyorum. Çocuk gelmiş aklı sıra benle dalga geçiyor. Onun yokluğunda ben fifa 9 gibi orjinal cd leri istanbuldan alırdım. Şuan fiyatlat çok uçuk ve bu oyunu yıllardır bekliyorum. Bir şekil oynanacak bu. Yani adamın durumu yok 300 lira veriyor ailesi sıkıntıya düşüyor asıl kul hakkını annesine karşı işliyor farkında değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorumeğer almıyosan crack da oynama hiç oynama
Bu oyunu anlatmaya söz yok zaten aynen öylenormal halini oynamıştım yıllar yıllar önce efsane ötesi, muhteşm bir oyundu. kırılsın, patch gelsin bunu da oynarım. şu an oyun bugdan hatadan geçilmiyor. dün mete 1 saat uğraştı sorunları çözmek için en sonunda ps4'den açıp oynadı.