Neler Yeni

Mafia 1 remake

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Yok kul hakkıdır yok haramdır diyenler bu posta yazmasın lütfen

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ne zaman kırılırsa o zaman eklenir.

Mileven

80+ Silver
korsana bu forumda destek yok bide kul hakkı dıyenler yazmasın dıyorsun adamlar oyun için yıllarca uğraşıyor sense
cRaCk nE zAmAn gEliR eğv

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
korsana bu forumda destek yok bide kul hakkı dıyenler yazmasın dıyorsun adamlar oyun için yıllarca uğraşıyor sense
cRaCk nE zAmAn gEliR eğv
Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.

weiwuer

80+ Bronze
normal halini oynamıştım yıllar yıllar önce efsane ötesi, muhteşm bir oyundu. kırılsın, patch gelsin bunu da oynarım. şu an oyun bugdan hatadan geçilmiyor. dün mete 1 saat uğraştı sorunları çözmek için en sonunda ps4'den açıp oynadı.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
eğer almıyosan crack da oynama hiç oynama
Dostum ben şunu anlatmaya çalışıyorum. Çocuk gelmiş aklı sıra benle dalga geçiyor. Onun yokluğunda ben fifa 9 gibi orjinal cd leri istanbuldan alırdım. Şuan fiyatlat çok uçuk ve bu oyunu yıllardır bekliyorum. Bir şekil oynanacak bu. Yani adamın durumu yok 300 lira veriyor ailesi sıkıntıya düşüyor asıl kul hakkını annesine karşı işliyor farkında değil. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal halini oynamıştım yıllar yıllar önce efsane ötesi, muhteşm bir oyundu. kırılsın, patch gelsin bunu da oynarım. şu an oyun bugdan hatadan geçilmiyor. dün mete 1 saat uğraştı sorunları çözmek için en sonunda ps4'den açıp oynadı.
Bu oyunu anlatmaya söz yok zaten aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,366
Üyeler
163,144
Son üye
rewo97
Top Bottom