mahhalle büyüğüMafia 1 def ile 2 def i peş peşe bitirdim ve cidden hikayeleri muazzamdı 3. oyunun hikayesi tam olarak nasıl bir kalite de?
Mafia 1 en iyisi ondan sonra 2.oyunda güzel ama 3.oyun baya kötü.Mafia 1 def ile 2 def i peş peşe bitirdim ve cidden hikayeleri muazzamdı 3. oyunun hikayesi tam olarak nasıl bir kalite de?
Oyunun tüm sesini kapatıp arkaplanda podcast vb dinleyerek bitirdim, görev alıp adam vuruyordum podcast dinliyordum, oyunu hiç ciddiye alamadım o kadar kötüydü, ama mafia 1 ve 2 çok iyiydi kesinlikle oynanması lazımHUD sisteminden tut araba kontrollerine kadar her şey o kadar kötü ki. Görevler desen zaten kafayı yedirtir insana. Bu kadar monoton bu kadar berbat ve kendini tekrar eden bir mafia oyunu olabilir mi ? Vallahi olmuş
Ben onu da yapamadım. İntroyu oynadım ve kapattım. Hani arkaplanda bir şey oynamak istesem google'ın dinazoru daha cazip geliyor.Oyunun tüm sesini kapatıp arkaplanda podcast vb dinleyerek bitirdim, görev alıp adam vuruyordum podcast dinliyordum, oyunu hiç ciddiye alamadım o kadar kötüydü, ama mafia 1 ve 2 çok iyiydi kesinlikle oynanması lazım