Mafia 1 ve 2 sonrası 3 nasıl

Neilq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Mafia 1 def ile 2 def i peş peşe bitirdim ve cidden hikayeleri muazzamdı 3. oyunun hikayesi tam olarak nasıl bir kalite de?

3 çok kötü

Çoğu kişiden duyduğuma göre 3 bayağı kötüymüş, serinin en kötü oyunu olduğu söyleniyor.

mafia 1 ve 2 film gibi inanılmaz bir şey, ama mafia 3 ü tüm sesi kapatıp arkaplanda podcast vb bir şey açıp onu dinlerken oynarsın, mafia 3 bu tarz bir oyun

HUD sisteminden tut araba kontrollerine kadar her şey o kadar kötü ki. Görevler desen zaten kafayı yedirtir insana. Bu kadar monoton bu kadar berbat ve kendini tekrar eden bir mafia oyunu olabilir mi ? Vallahi olmuş

HUD sisteminden tut araba kontrollerine kadar her şey o kadar kötü ki. Görevler desen zaten kafayı yedirtir insana. Bu kadar monoton bu kadar berbat ve kendini tekrar eden bir mafia oyunu olabilir mi ? Vallahi olmuş
Oyunun tüm sesini kapatıp arkaplanda podcast vb dinleyerek bitirdim, görev alıp adam vuruyordum podcast dinliyordum, oyunu hiç ciddiye alamadım o kadar kötüydü, ama mafia 1 ve 2 çok iyiydi kesinlikle oynanması lazım

Oyunun tüm sesini kapatıp arkaplanda podcast vb dinleyerek bitirdim, görev alıp adam vuruyordum podcast dinliyordum, oyunu hiç ciddiye alamadım o kadar kötüydü, ama mafia 1 ve 2 çok iyiydi kesinlikle oynanması lazım
Ben onu da yapamadım. İntroyu oynadım ve kapattım. Hani arkaplanda bir şey oynamak istesem google'ın dinazoru daha cazip geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,678
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri