3 oyunu bir kere daha vermişlerdi onları da dağıttım , bir kere daha vermişler. Alamayanlar faydalansın , ben parasını verip epicten almıştımben de dağıtmıştım her ay veriyorlar herhalde aynı oyunu flslfld
aynen hocam ben de satın aldım sonra heryerde ücretsiz görmeye başladım. aynısını birçok oyunda yaşadım. artık tecrübelendim hemen oynamak istemiyorsam almıyorum flslf3 oyunu bir kere daha vermişlerdi onları da dağıttım , bir kere daha vermişler. Alamayanlar faydalansın , ben parasını verip epicten almıştım![]()
teşekkürler aldım. birde bu kodlar nerede veriliyor.C9T6W-JG2XD-Q2KC6-W4763-K9VVZ
microsoft store de geçerli
Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (PC)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu da benden olsun bari herkeste olmayabilir ne de olsa
amazon prime'de mi veriyorlar ?aynen hocam ben de satın aldım sonra heryerde ücretsiz görmeye başladım. aynısını birçok oyunda yaşadım. artık tecrübelendim hemen oynamak istemiyorsam almıyorum flslf
teşekkürler aldım. birde bu kodlar nerede veriliyor.
evet prime ınız varsa veriyor ben steamdan almıştım zaten hepsini zamanındaamazon prime'de mi veriyorlar ?
e aga bende prime var zaten. neyse bu da benden olsun: 7DVJT-THFWW-PX9C3-69Y4F-Q7Y9Zamazon prime'de mi veriyorlar ?