Mafia 2 d.e alınır mı

Reaksiyon skoru
43
epicte 200 tl 1. oyunu çok sevmiştim hoşuma gitmişiti 2. oyunuda alacaktım ancak çok bug olduğunu duydum sizce alınır mı alınmazsa o tarz o fiyatta hangi oyunu önerirsiniz?

epicte 200 TL 1. oyunu çok sevmiştim hoşuma gitmişiti 2. oyunuda alacaktım ancak çok bug olduğunu duydum sizce alınır mı alınmazsa o tarz o fiyatta hangi oyunu önerirsiniz?
2. Oyunu Daha Çok Seveceksin

bana de olmayan versiyonuyla aynı gelmişti ama sanırım eskisi satılmıyor zaten oyun olarak mükemmel bi oyun ama definitive işinde başarılı bi yapım oldugunuu düşünmüyorm

1. si kadar güzel değil bence. ama alınır güzel oyun.

sorman hata

epicte 200 TL 1. oyunu çok sevmiştim hoşuma gitmişiti 2. oyunuda alacaktım ancak çok bug olduğunu duydum sizce alınır mı alınmazsa o tarz o fiyatta hangi oyunu önerirsiniz?
buglar tüm oyunlarda var. oynayanların çoğu güzel diyordu şahsen oynamadım en kötü beğenmezsen iade edersin

ha sunuda belırteyım bugu bende yasıyorum oyuzden oynayamıyorum ılk bolumu gecıncce save hatası verıyor oyun tr yamayı falan sıldım bastan yukledım gene aynı oyuzden sadece 1ı oynayabıldım

Burda görünce aklıma geldi steamden mafia serisini almıştım aldıktan sonra hiç bakmadım fiyat baya uçmuş. Fırsatım olursa ben de bakayım güzel oyun demişlerdi.

Ben de yakın zamanda ikisini arka arkaya oynadım, özlemişim. Al keyfine bak.

herkese
Teşekkür ederim zaten kafamda almak vardı dediğim gibi oyunun d.e versiyonunda çok bug var dediler hatalar var dediler boşu boşuna israf olmasın diye almadım ancak hikayesi en az 1 kadar iyiyse alırım buglarıda idare ederim anladığım kadarıyla abartıldığı kadarda bug yok (sizin dediğinize göre) herkese
Teşekkür ederim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,618
Üyeler
190,937
Son üye
MADEMoR
Geri