MAFIA 3 KAÇ SAAT DAYANAMIYORUM

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Bu oyun kaç saat oynayalı 4 saat oluyo sırf vito ve joe için oynuyorum ama dayanamıyorum bu kadar rezalet oyun olamaz arkadaşlar bu oyun kaç saatte bitiyor

Yol yakınken vazgeç bırak oynamayı :D

Yol yakınken vazgeç bırak oynamayı :D
knk mafıa serisi çocukluğumun oyunu geçen sahurda bile mafıa 1 bitirdim çok seviyorum mafıa serisini ama mafıa 2 yi 10 a yakın bitirmişimdir ama tabii ki mafıa 1 daha yi ama mafıa 3 hangar 13 e veren kişinin bal gibi seriyi mahvetmiş bırakmış oyunda tek yaptığın mekan a gir bi yere pus ıslık çal adam gelsin bıçakla 2 metre önündeki adam bile görmüyor bıçakladığımı yerler ceset doluyor hala tepki vermiyolar anca mekan bas mekana zarar ver böyle rezalet bi oyun görmedim mafıa 1 yapan kişiler yapsaydı mafıa 3 çok daha iyi oyun olurdu ama sırf vito ile konuşmak için oynuycam birde oyunun birden fazla sonu var o sonları görmek için oyunu bidahamı bitirmek gerekiyor yoksa son save e geri dönünce diğer sonlarıda görebiliyomuyuz knk kaç saaat lan bu oyun nefret ediyorum bu oyundan

İlk 5 saati oynadıktan sonra oyunu bitirmiş olarak saydım tekrar etmesine katlanamadım. Ben de mafia serisini aşırı seviyordum ama 3 hayal kırıklığı oynanılacak gibi değil.

Geri