Leptop - pc Ağır oyunlar için kaç saat oynanmalı

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
leptopbum normal sıcaklık derecelerinde çalışıyor ama merak ettiğim bişi var 80 derece sıcaklıkta çalışan en ağır oyunları oynarken maksimum ve minimum kaç saat oyun oynamalıyım cihazın ömrünü azaltmamak için?

leptopbum normal sıcaklık derecelerinde çalışıyor ama merak ettiğim bişi var 80 derece sıcaklıkta çalışan en ağır oyunları oynarken maksimum ve minimum kaç saat oyun oynamalıyım cihazın ömrünü azaltmamak için?
80 derece çok değil hocam, istersen 24 saat oyna bir şey olmaz. Pil ömrünü düşünüyorsanız sarjda oynamazsın max

80 derece çok değil hocam, istersen 24 saat oyna bir şey olmaz. Pil ömrünü düşünüyorsanız sarjda oynamazsın max
pil'i dert etmiyorum leptobu çok fazla zorlasam ömrü kısalırmı? onu merak ediyorum konu biraz paranoyak gibi olmasın ama leptopbu satmiyacağım işi bitene kadar, 10 sene daha götürse yeter derdindeyim

pil'i dert etmiyorum leptobu çok fazla zorlasam ömrü kısalırmı? onu merak ediyorum konu biraz paranoyak gibi olmasın ama leptopbu satmiyacağım işi bitene kadar, 10 sene daha götürse yeter derdindeyim
Kral oyun oynamak bilgisayarın ömründen yemez. Sistemi çok daha ağır yoracak programlar var oyun neki. Ömrü kısalması söz konusu değil bakımlarını yaptır temiz tut yeter. Tabi oyun oynuyosan en kral laptopda olsa 10 yıl götürmez, şuanki en baba laptopla 5 sene sonra en kral ayarda en kral oyunu oynayabilecekmisin sanki

Hocam 80 fazla değil sınır derecede bile günlerce test ediliyor bu pcler isteğin kadar zorla istersen 1 hafta aralıksız oyna bir şey olmaz zaten bunu için tasarlandılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri