Neler Yeni

Yardım Mafia: The Old Country Türkçe dil desteği için yardımınız lazım.

Ukraynalılar tepki göstererek kendi dillerini ekletmeyi başarmıştı. Twitter, Steam vb platformlarda tepki vermeniz çok iyi olur. İşin sonunda Türkçe dil desteği eklenir mi bilemiyorum ama denemeden Türkçe oyun çıkmasını beklemekten iyidir. Eskiden Türkçe yoksa İngilizce öğrenip oynayın kafasında bir insandım ama bunun çok hatalı bir düşünce olduğunun farkına vardım. Eğer aranızda böyle düşünenler varsa onların da tekrardan fikirlerini gözden geçirmelerini, Türkçe dil desteğinin sadece Türkçe oynamak değil, ülkemize verilen öneminde bir göstergesi olarak görmenizi istiyorum. Destek için Steam'de Mustafa Kadir adlı YouTuber'ın açtığı topluluk konusuna mesaj yazarak destek verebilirsiniz. https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/ Destek olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/7026265071953604862/ Ukraynalıların açtığı topluluk sayfası. Onlar erkenden desteğe başlamış bile olsa oyun daha çıkmadı. Hiçbir şey için geç değil. Onlar başardıysa bizde başarabiliriz.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Ukraynalılar tepki göstererek kendi dillerini ekletmeyi başarmıştı. Twitter, Steam vb platformlarda tepki vermeniz çok iyi olur. İşin sonunda Türkçe dil desteği eklenir mi bilemiyorum ama denemeden Türkçe oyun çıkmasını beklemekten iyidir. Eskiden Türkçe yoksa İngilizce öğrenip oynayın kafasında bir insandım ama bunun çok hatalı bir düşünce olduğunun farkına vardım. Eğer aranızda böyle düşünenler varsa onların da tekrardan fikirlerini gözden geçirmelerini, Türkçe dil desteğinin sadece Türkçe oynamak değil, ülkemize verilen öneminde bir göstergesi olarak görmenizi istiyorum. Destek için Steam'de Mustafa Kadir adlı YouTuber'ın açtığı topluluk konusuna mesaj yazarak destek verebilirsiniz. https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/ Destek olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/7026265071953604862/ Ukraynalıların açtığı topluluk sayfası. Onlar erkenden desteğe başlamış bile olsa oyun daha çıkmadı. Hiçbir şey için geç değil. Onlar başardıysa bizde başarabiliriz.
Türkiye'de Mafia seven insan çok az kimsenin umrunda olmaz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam tersini düşünüyorum. Hem eski nesilin çok oynadığı bir oyun hemde fiyatının ucuz olması sebebi ile yeni nesilin oynadığı bir oyun. Olay zaten mafia seven kişinin çok veya az olması değil burada. Türkçe dil desteğini getirecek kadar bizi umursamaları. Spider-man 2'de 30 dile desteği olmasına rağmen Türkçe çıkmayan oyunlardan biri. Türkçe çıkaran firmalar arttıkça diğer firmalarada örnek olabilir. Witcher ve Cyberpunk örnekleri var, iki seride ülkemizde çok sevilen ve çok oynanan seriler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopat'ta aynı konuyu açmıştım konuyu anlamadığım bir şekilde uyarı yapmadan kapamışlar. O yüzden neden kapadıklarını bilmiyorum :D Biz buradan devam desteğe

Arthur_Morgan

80+ Bronze
kardesim yil olmus kac ingilizce ogrenin artik (!)

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Yorumun çok yanlış hocam. Türkiye'de özellikle benim jenerasyonum mafia 1 ile büyüdü. O meşhur otopark sahnesini yüzlerce defa oynadığımı bilirim. Türkiye'de en çok dikkat çeken tema bu mafia, kabadayılık temasıdır.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Yorumun çok yanlış hocam. Türkiye'de özellikle benim jenerasyonum mafia 1 ile büyüdü. O meşhur otopark sahnesini yüzlerce defa oynadığımı bilirim. Türkiye'de en çok dikkat çeken tema bu mafia, kabadayılık temasıdır.
mafya 1 efsaneydi hocam def versiyonunu oynamamissaniz tavsiye ederim

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
mafya 1 efsaneydi hocam def versiyonunu oynamamissaniz tavsiye ederim
Onu da oynayalı çok oldu hocam. Cidden hakkı verilmiş bir yeniden yapımdı o da. Ama benim için 2002 de çıkan oyunun yeri çok ayrı.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Mafia 1 ile büyüyen nesilden kaç kişi oyun oynuyor hâlâ? Yapmayın hocam ya o zaman Definitive Edition çıktığında ortalık yıkılırdı. Öyle bir şey olmadı. Kötü demiyorum seven yok ülkemizde pek fazla.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Mafia 1 ile büyüyen nesilden kaç kişi oyun oynuyor hâlâ? Yapmayın hocam ya o zaman Definitive Edition çıktığında ortalık yıkılırdı. Öyle bir şey olmadı.
Ben oynuyorum hocam. Mafia 1 ile büyüyen nesil şu an 30 yaşında değil ki. 23-24 yaşında genç insanlar yine. Bu yaşta oyun oynanmıyor mu? Definitive Edition'da çıktığında gayet alacağı tepkiyi aldı zaten. Ülkecek en nefret edilen oyun bile Mafia 3 o derece bir sevgimiz var mafia serisine. Siz bilmiyorsanız yorum yapmayın bari.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Mafia 1 ile büyüyen nesilden kaç kişi oyun oynuyor hâlâ? Yapmayın hocam ya o zaman Definitive Edition çıktığında ortalık yıkılırdı. Öyle bir şey olmadı. Kötü demiyorum seven yok ülkemizde pek fazla.
Mafia'nın en büyük temsilcilerinden biri Enis Kirazoğlu da katılır bizde böyle bir kültür yok. Bizde Bully, Prototype, GTA meşhurdur RDR bile zar zor meşhur oldu.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Mafia'nın en büyük temsilcilerinden biri Enis Kirazoğlu da katılır bizde böyle bir kültür yok. Bizde Bully, Prototype, GTA meşhurdur RDR bile zar zor meşhur oldu.
dogru hocam

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Sana zahmet git bi Enis Hocanın videolarını izle. Adam en az 50 defa Mafia serisinin ülkemizde ayrı bir yeri olduğunu söylemiştir.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Ben oynuyorum hocam. Mafia 1 ile büyüyen nesil şu an 30 yaşında değil ki. 23-24 yaşında genç insanlar yine. Bu yaşta oyun oynanmıyor mu? Definitive Edition'da çıktığında gayet alacağı tepkiyi aldı zaten.
23-24 yaşında olan insanlar 7-8 yaşında oynamış adamlardır onlar da ne oynasa beğenir zaten çocukken bu oyun çıktığında 14 yaşında olan adam kaç yaşında şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana zahmet git bi Enis Hocanın videolarını izle. Adam en az 50 defa Mafia serisinin ülkemizde ayrı bir yeri olduğunu söylemiştir.
Bir daha izleyeceğim bakalım doğru mu?

Top Bottom