Mağazalarda bulunan İphone ile satın aldığım iphon'un farkı

nebron

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, iPhone 15 Pro Max kullanıcısıyım. Telefonu aldığımdan beri telefonun kamera konusunda hep bir şikayetim vardı. Bunların sebebi de telefonu almadan önce X mağazalarına gidip bu telefonu deneyimlemekti ve gerçekten orada telefonun çok güzel çektiğini ayrıyeten Telefonu incelerken galerisine girdiğimde iPhone 15 ile çekilmiş demo fotoğraf görüntülerini incelediğimde gerçekten muazzam bir görüntü vardı.Ve telefonu aldım. Fotoğraf çekiyorum Ve sonuçlar hiç incelediğim iPhone 15 gibi çıkmıyor.İlk iki ay bu duruma çok takılmadım. İnternetten ayarlara baktım, yaptım da yine çok bir değişen bir şey olmadı. En son Apple destek ile iletişime geçmeye karar verdim. Apple destek ile iletişime geçtim ve onlar cihazımı uzaktan bir kontrol sağladılar ve baktılar ki cihazımda herhangi bir problem yok. Eğer gerçekten kameranızdan şikayetçisiniz, garantiye verebilirsiniz dediler. Ben de teşekkür ettim. Ve sonradan X mağazalarına tekrardan gittim.Kendi iPhone'um ile mağazada bulunan iPhone'la hiçbir ekstrem ayar yapmadan fotoğraf çektim ve gerçekten de bulunduğum yerde ışık oranı gayet iyiydi ve çok güzeldi. Mağazada bulunan iPhone ile çektiğim fotoğraf gayet aydınlıkken kendi iPhone'um ile çektiğim fotoğraf ne yazık ki karanlık çıktı. Oradaki müşteri danışmanına gidip bu sorunu söylediğimde onlar da evet bizde satın alan müşterilerimizden böyle bir sorun geri bildirimi aldık Böyle durumlarda müşterimizi garanti birimine yönlendiriyoruz dedi. Bana da şöyle bir tavsiye verdi. Eğer böyle bir sorunun varsa, Zorla Center'da bulunan Apple'a git dedi. Oradaki çalışan personeller yardımcı olur dedi. Ben de müsait bir zamanda oraya gideceğim.Kısacası iPhone 15 Pro Max ile çektiğim fotoğraflar gerçekten bir iPhone telefonu ile çekilmiş gibi çıkmıyor. Özellikle evin içinde gerçekten kötü bir performansı var. Düşük ışıkta kötü bir performansı var. Bu konu hakkında gerçekten yardımcı olabilecek özellikle bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ek olarak eklemek istediğim bir şey ise Fotoğraf çekerken koruyucu lens veya kılıf kullanmıyorum. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri