Neler Yeni

Magic Satıcı Güvenilir mi?

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer Alameşe
Herkese merhaba, Magic satıcısı güvenilir midir? Amazon olduğu için biraz daha rahatım alırken fakat kendilerini tanımıyorum. İade etmek için vaktim yok ve sorunsuz olması önemli.
Az önce anakart satın aldım. Daha sonra gördüm DFS Bilgisayar da aynı fiyata satıyor. DFS'yi biraz daha tanıyorum ve sorun yaşamadım.
Siparişi iptal edip DFS'den almalı mıyım (yine Amazon'da)?

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
Hocam amazon genel olarak alıcıyı fazlasıyla düşünen bi platform
En basit örnek amazonun geri iade politikası sayesinde zamanında 1 hafta kadar deneyip memnun kalmadığım kulak içi kulaklığı direkt iade edebildim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
İkiside iyi satıcı ikisinden biri distribütör ama hangisi hatırlayamadım

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer Alameşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amazon genel olarak alıcıyı fazlasıyla düşünen bi platform
En basit örnek amazonun geri iade politikası sayesinde zamanında 1 hafta kadar deneyip memnun kalmadığım kulak içi kulaklığı direkt iade edebildim.
Zaten N11 yerine Amazon'dan alma sebebim o ama iade işiyle uğraşmak istemiyorum. Teşekkürler cevabınız için.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yunus Emre Kaplan
Herkese merhaba, Magic satıcısı güvenilir midir? Amazon olduğu için biraz daha rahatım alırken fakat kendilerini tanımıyorum. İade etmek için vaktim yok ve sorunsuz olması önemli.
Az önce anakart satın aldım. Daha sonra gördüm DFS Bilgisayar da aynı fiyata satıyor. DFS'yi biraz daha tanıyorum ve sorun yaşamadım.
Siparişi iptal edip DFS'den almalı mıyım (yine Amazon'da)?
Amazon’dan magic teknoloji üzerinden ryzen 5 7500f işlemci almıştım kargoyu teslim almadım iadesini istedim 26 ocakdan beri uğraşıyorum satıcıyı arıyorum n11 üzerinden almış olsaydınız paranızı hemen iade edebilirdik dediler biz ürünleri Amazon’a yolluyoruz orayı aramanız lazım dediler Amazon’u arıyorum yabancı tele sekreter çıkıyor satıcıyı tekrar aradım Amazon müşteri hizmetinden yardım almadığımı söyledim ürüne sipariş numaranızı yazarak soru sorun ben Amazon’a mesaj atacağım dedi para hala gelmedi sizce ne yapmalıyım şunu belirtmeyi unuttum kargo dağıtıma çıktığında teslim etmek için beni aradılar ürünü istemediğimi iadesini istediğimi belirttim onlarda biz satıcıya teslim edeceğiz dedi üründe gerçekten Amazon’a teslim edilmiş bana hala gelen bir ücret yok

muhibbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer Alameşe
Amazon’dan magic teknoloji üzerinden ryzen 5 7500f işlemci almıştım kargoyu teslim almadım iadesini istedim 26 ocakdan beri uğraşıyorum satıcıyı arıyorum n11 üzerinden almış olsaydınız paranızı hemen iade edebilirdik dediler biz ürünleri Amazon’a yolluyoruz orayı aramanız lazım dediler Amazon’u arıyorum yabancı tele sekreter çıkıyor satıcıyı tekrar aradım Amazon müşteri hizmetinden yardım almadığımı söyledim ürüne sipariş numaranızı yazarak soru sorun ben Amazon’a mesaj atacağım dedi para hala gelmedi sizce ne yapmalıyım şunu belirtmeyi unuttum kargo dağıtıma çıktığında teslim etmek için beni aradılar ürünü istemediğimi iadesini istediğimi belirttim onlarda biz satıcıya teslim edeceğiz dedi üründe gerçekten Amazon’a teslim edilmiş bana hala gelen bir ücret yok
Geçmiş olsun hocam, umarım sorun yaşamam. İptal edip DFS'den almayı düşündüm ama direkt gönderildi olarak değiştirdiler durumu. Şimdi onu iptal etsem ve DFS'den alsam bu sefer iptal olmadı derlerse 2 tane almış olurum diye riske atamadım. Hayırlısı bakalım sorun olmaz umarım.
Sizin için de Amazon ürünü teslim aldığını söylediyse ücret mutlaka iade edilir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,815
Üyeler
168,201
Son üye
robbertwilson12
Top Bottom