verctoisgonnaback
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 324
Dostlar selam, uygun fiyatlı MagSafe cüzdanlar önerir misiniz
MagSafe desteklemeyen bir kılıf ile kullandınız mı acabaBunun beyaz modelini 230TL'ye almıştım ama satıştan kalkmış sanırım. 2 aydır falan kullanıyorum, MagSafe performansı çok başarılı, kılıflı veya kılıfsız hiç düşme olmadı. Eksi diyebileceğim tek şey kartları çıkartmak biraz zahmetli. Orijinallerde cüzdanın altında kartları ittirmek için bir boşluk olur, çoğu replikalarda bu yok. Cüzdan da 2 kart varken normal çekip çıkartabiliyorsun ama 3 kart koyduğun zaman cüzdanı telefondan ayırıp arkasındaki boşluktan kartı ittirerek çıkarman gerekiyor. Fiyatına bakarsak bu eksi görmezden gelinebilir.
Teknoft iPhone 17/16/15/14/13/12 Serisi için Güçlü Manyetik Özellikli Magsafe Aksesuarlarıyla Uyumlu Deri Cüzdan Kartlık (Haki Yeşili) : Amazon.com.tr: Elektronik
Teknoft iPhone 17/16/15/14/13/12 Serisi için Güçlü Manyetik Özellikli Magsafe Aksesuarlarıyla Uyumlu Deri Cüzdan Kartlık (Haki Yeşili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
MagSafe desteklemeyen silikon kılıfla denedim, maalesef kullanamıyorsun. Sadece yorumlara ve puanlara dikkat ettim, çok fazla birbirine benzeyen replika olduğu için puan ve satış rakamlarına bakmak en mantıklısı.MagSafe desteklemeyen bir kılıf ile kullandınız mı acaba
Bir de replika alırken nelere dikkat ettiniz