Mahallemde altyapı yok problemi

Reaksiyon skoru
7
Herkese iyi günler.Eve internet bağlatmak istiyorum fakat aradığım internet şirketleri evimin adresini bile bulamıyorlar bulanlar ise alt yapımız yok diyip çaresiz bırakıyorlar.Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim

Herkese iyi günler.Eve internet bağlatmak istiyorum fakat aradığım internet şirketleri evimin adresini bile bulamıyorlar bulanlar ise alt yapımız yok diyip çaresiz bırakıyorlar.Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim
o altyapı yapılan yere araba çarpmadıkca değiştirmiyorlar

bizde türtelekomda yaşadık o sorunu adam altyapı yok diyo binada taş gibi altyapı var illa her dk aramadıkça takmıyolar sen müşter hizmetlerini ara var de 1-2 kez nasıl bağlarlar

Bide Türk telekomun evimde mobil wifisi var aynı superbox gibi ben turk telekom kullanıyorum çok iyi her yerden girebiliyorsun internete
Vodefone Redbox var

mahallecek imza toplayıp altyapı başvurusu yapın duruma bağlı 1 belki 2 ay sürer @alpolojix / Leroxy bu konularda bilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superbox önermem 2 kişi bağlandığı an internet göçüyor
ben bir sıkıntı yaşamadım dostum arkadaşlarım kullanıyor. Onların sıkıntı yaşama sebebi yaşadığın yerin sinyal gücü düşüktür.

ben bir sıkıntı yaşamadım dostum arkadaşlarım kullanıyor. Onların sıkıntı yaşama sebebi yaşadığın yerin sinyal gücü düşüktür.
birde 150 tl çok pahalı ve kotalı olmasıda dezavantaj ben o kotayı 5 günde bitiririm

Bende yeni taşındım altyapı yok dediler ama eski sistem evin önündeki direkten hat çekiliyormuş bizim eve (ev yeni) o direk te bizim eve tanımlanmamış. O yüzden evde altyapı yok gözüküyordu sende de böyle bir durum olabilir

Geri