Neler Yeni

Mahallemde altyapı yok problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer
Herkese iyi günler.Eve internet bağlatmak istiyorum fakat aradığım internet şirketleri evimin adresini bile bulamıyorlar bulanlar ise alt yapımız yok diyip çaresiz bırakıyorlar.Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim

KingMeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem Karakaya
Herkese iyi günler.Eve internet bağlatmak istiyorum fakat aradığım internet şirketleri evimin adresini bile bulamıyorlar bulanlar ise alt yapımız yok diyip çaresiz bırakıyorlar.Ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim
o altyapı yapılan yere araba çarpmadıkca değiştirmiyorlar

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Burakcmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak cimic
bizde türtelekomda yaşadık o sorunu adam altyapı yok diyo binada taş gibi altyapı var illa her dk aramadıkça takmıyolar sen müşter hizmetlerini ara var de 1-2 kez nasıl bağlarlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet
Bide Türk telekomun evimde mobil wifisi var aynı superbox gibi ben turk telekom kullanıyorum çok iyi her yerden girebiliyorsun internete
Vodefone Redbox var

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak İnan
mahallecek imza toplayıp altyapı başvurusu yapın duruma bağlı 1 belki 2 ay sürer @alpolojix / Leroxy bu konularda bilgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

superbox önermem 2 kişi bağlandığı an internet göçüyor
ben bir sıkıntı yaşamadım dostum arkadaşlarım kullanıyor. Onların sıkıntı yaşama sebebi yaşadığın yerin sinyal gücü düşüktür.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
ben bir sıkıntı yaşamadım dostum arkadaşlarım kullanıyor. Onların sıkıntı yaşama sebebi yaşadığın yerin sinyal gücü düşüktür.
birde 150 tl çok pahalı ve kotalı olmasıda dezavantaj ben o kotayı 5 günde bitiririm

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
Bende yeni taşındım altyapı yok dediler ama eski sistem evin önündeki direkten hat çekiliyormuş bizim eve (ev yeni) o direk te bizim eve tanımlanmamış. O yüzden evde altyapı yok gözüküyordu sende de böyle bir durum olabilir

Top Bottom