mahallemizdeki çürük binalar

Reaksiyon skoru
116
malum gündem belli hele İstanbul'da yaşayanlar her saniye oldu olacak korkusuyla yaşıyor kendi binamızın sağlam olduğuna emin olsak bile yanımızdaki arkamızdaki binaların çürük olduğu dışarıdan bakılarak bile anlaşılıyor bunları şikayet edebileceğimiz bir platform var mı ve ya bızım olmayan ikamet etmediğimiz binaları bildirebiliyor muyuz

hocam ben antakyalıyım haliylede depreme antakyada yakalandım benim kuzenimin binası yeni ve sağlam kaldı fakat diğer binalar üzerinde yıkıldığında acil yıkım kararı çıktı

malum gündem belli hele İstanbul'da yaşayanlar her saniye oldu olacak korkusuyla yaşıyor kendi binamızın sağlam olduğuna emin olsak bile yanımızdaki arkamızdaki binaların çürük olduğu dışarıdan bakılarak bile anlaşılıyor bunları şikayet edebileceğimiz bir platform var mı ve ya bızım olmayan ikamet etmediğimiz binaları bildirebiliyor muyuz
Hocam belediyeye bildirebilirsin sanırım onlarda bir şey yaparmı bilemem ancak yapmaları gerek

Binada oturan birinin belediyeye müracat edip binanın sağlamlığını kontrol ettirmesi gerekiyor.

Geri