Neler Yeni

Mahalleye Fiber internet döşediler

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Darısı bana artık etraftaki tüm apartmanlarda fiber gözüküyor ama bir bizim sitede vdsl gözüküyor. Neden anlamadım acaba sisteme yanlış girilme olsaılığı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada bir yol bile yok ama yan taraf fiber biz vdsl
Binaya çekilmemiştir. Talep oluşturacaksınız

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Teşekkürler ama türk telekom ve süper online ın sitesinden baktığımda hala 16mbps adsl gözüküyor
ah be hocam senelerdir adsl kullanıyorum bi fiber gelmedi bizim buraya

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Tam olarak nasıl oluyor bu işler imza mı toplanıyor?
Birkaç farklı şekil var. Ben bir ara superonline çektirirken bu işle ilgilenen kişiyle takıldım 1-2 gün. Sen talep oluştur müşteri hizmetlerinden. Mesela bir binaya gittik. Bina uygundu yöneticiyle konuştu anlaştı ve kutuyu koydular binaya. Kutuya çektiler ordan talep edenin evine çekildi. Mesela bir binada toplantı beklendi çünkü binada kablonun taşınması için yer yoktu. Tüm binayı delerek kablo çektiler her kata. Bazen binadan imza toplasanız da olur dedi. Yani bu işin birçok şekli var. Sen müşteri hizmetlerinden taleple başla. Sonra bir bayiye gider talebi ordan da yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Kaan Çoşkun
Birkaç farklı şekil var. Ben bir ara superonline çektirirken bu işle ilgilenen kişiyle takıldım 1-2 gün. Sen talep oluştur müşteri hizmetlerinden. Mesela bir binaya gittik. Bina uygundu yöneticiyle konuştu anlaştı ve kutuyu koydular binaya. Kutuya çektiler ordan talep edenin evine çekildi. Mesela bir binada toplantı beklendi çünkü binada kablonun taşınması için yer yoktu. Tüm binayı delerek kablo çektiler her kata. Bazen binadan imza toplasanız da olur dedi. Yani bu işin birçok şekli var. Sen müşteri hizmetlerinden taleple başla. Sonra bir bayiye gider talebi ordan da yaparsın
Çok teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,467
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom