Mahalleye Fiber internet döşediler

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,590
Arkadaşlar türk telekom oturduğum bölgeye turuncu bir kablo döşedi bu fiber kablosumu ve fiber kablosu ise ne kadar sonra fiber kullanabilrim.

fiber kabloda fiber kullanımını bilmiyorum kankam

Arkadaşlar türk telekom oturduğum bölgeye turuncu bir kablo döşedi bu fiber kablosumu ve fiber kablosu ise ne kadar sonra fiber kullanabilrim.
Evet fiber kablosudur döşeme dediğiniz yer altına mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer daha önce bakır bir şebeke ise fiber döşenmiş olabilir bu dönüşüm bir hafta sürmekte

Eğer daha önce bakır bir şebeke ise fiber döşenmiş olabilir bu dönüşüm bir hafta sürmekte
yer altına döşenmedi kanalizasyona kısmına döşendi diye gördüm

bir de yeni bir türk telekom kutusu koydular

yer altına döşenmedi kanalizasyona kısmına döşendi diye gördüm

bir de yeni bir türk telekom kutusu koydular
kutu derken?

Teşekkürler ama türk telekom ve süper online ın sitesinden baktığımda hala 16mbps adsl gözüküyor
dediğim gibi aktarım süreci var henüz aktif olmamıştır

Hocam kanalizasyon kısmı ya telefon ya da fiberdir bu kutu da eski kutu fiberi iletmediği için konulmuş olabilir yaklaşık 1 hafta bekleyin ona göre görürsünüz.

Darısı bana artık etraftaki tüm apartmanlarda fiber gözüküyor ama bir bizim sitede vdsl gözüküyor. Neden anlamadım acaba sisteme yanlış girilme olsaılığı var mı?

Arada bir yol bile yok ama yan taraf fiber biz vdsl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri