Mailim hacklendi ACİL

Reaksiyon skoru
9
işteyken telefonuma hotmailden bildirim gelip duruyordu tiktok doğrulama kodunuz disney plus doğrulama kodunu adı altında kodlar geldi işte olduğum için bakamadım ve pekte önemsemedim akşam
Ekran Alıntısı.webp

eve geldiğimde discorta giremedim şifremi unuttum dedim mailime link gelicek diye hotmaile girdim ve bu mail taslaklanmış olarak en üstte duruyordu

hotmail ve şifrem doğru bunun altından herhangi bir şey çıkar mı ?

işteyken telefonuma hotmailden bildirim gelip duruyordu tiktok doğrulama kodunuz disney plus doğrulama kodunu adı altında kodlar geldi işte olduğum için bakamadım ve pekte önemsemedim akşam Alıntıyı görüntüle

eve geldiğimde discorta giremedim şifremi unuttum dedim mailime link gelicek diye hotmaile girdim ve bu mail taslaklanmış olarak en üstte duruyordu

webcamin var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca mailinin hangi cihazlarda açık olduguna bak.

webcam yok
1751142901332.webp

Androidden giriş gözüküyor ben ıphone kullanıyorum

webcamin var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca mailinin hangi cihazlarda açık olduguna bak.

Hotmail'in uzantısından dolayı bir güvenlik açığı olabilir mi? Yani outlook ve gmail ile karşılaştırdığımız zaman.

Zamanında başıma geldi de formatla çözdüm ama şimdi zaman farklı. Formatla gitmiyor gitse bile adam veritabanını indirdim diyor. Doğrudur yalandır fark etmez ben olsam tuşuna basmam pcnin bir süre. Şifre yöneticilerinin içini de boşaltabiliyorsa diye tüm şifreleri telefon üzerinden değiştirir, kartlarımı kapatırım. O mail adresini de kullanmam daha. Üyelikleri de yeni maile aktarırım.

işteyken telefonuma hotmailden bildirim gelip duruyordu tiktok doğrulama kodunuz disney plus doğrulama kodunu adı altında kodlar geldi işte olduğum için bakamadım ve pekte önemsemedim akşam Alıntıyı görüntüle

oltalama kanka bu tarz mailler bana neler geldi 26 yıllık mailimden dolayı

fransa dış işleri bakanlığı pedo oldugunuzu anladık gibi bir mail gelmişti 2*3 yıl önce altıma etmiştim (çok gerçekçi fake uzantılı maildi ondan
50 tane bu tarz mail
100 lerce kamera görntülerin elimizde denilen mailler hiç kamera kullanmadım pc de falan oltalama tekniği bu devam et hayatına rat atan rat attım diye söylemez :D girdiğin metin 2 hesabına kadar boşaltır bi gülücük bırakır windowsuna gider böyle uzun yazı falan filan uğraşmazlar

oltalama kanka bu tarz mailler bana neler geldi 26 yıllık mailimden dolayı

fransa dış işleri bakanlığı pedo oldugunuzu anladık gibi bir mail gelmişti 2*3 yıl önce altıma etmiştim (çok gerçekçi fake uzantılı maildi ondan
50 tane bu tarz mail
100 lerce kamera görntülerin elimizde denilen mailler hiç kamera kullanmadım pc de falan oltalama tekniği bu devam et hayatına rat atan rat attım diye söylemez :D girdiğin metin 2 hesabına kadar boşaltır bi gülücük bırakır windowsuna gider böyle uzun yazı falan filan uğraşmazlar
Kanka tekrar oku adam mail geldi demiyor maili açtım taslaklarda buldum diyor. Sanki kendisi yazmış gibi duruyormuş orada öyle.

Dediğin de olabilir adam oltalama yapmıştır <taslak> yazmıştır arkadaş da tribe girmiştir taslaklanmış olarak geldi demiştir bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri