Hesabınız çalınmış ve random hesap satın alan kişilere gitmiş olabilir, şifrenizi değiştirin.Oyunu oynamadığıma rağmen sürekli riot giriş kodları geliyor ne yapmam gerekiyor?
Şifre değişince nasıl geliyor aga? Senin pc komple gitmiş olabilir dikkat etHesabım çalınmıştı alan kişiye ulaştım ilan linkini bile attı bana. Piyasada geziyor hesaplarımız.. Şifreni değiştirsen bile gelmeye devam edecek bu arada.
Tek bana gelmiyormuşOyunu oynamadığıma rağmen sürekli riot giriş kodları geliyor ne yapmam gerekiyor?
Hesabım çalınmıştı alan kişiye ulaştım ilan linkini bile attı bana. Piyasada geziyor hesaplarımız.. Şifreni değiştirsen bile gelmeye devam edecek bu arad
Hesabım çalınmıştı alan kişiye ulaştım ilan linkini bile attı bana. Piyasada geziyor hesaplarımız.. Şifreni değiştirsen bile gelmeye devam edecek bu arada.
Çalındıktan sonra 2fa açtım 3 defa format atmışımdır halen geliyor valorantı bıraktım hatta oynamıyorum bile...Şifre değişince nasıl geliyor aga? Senin pc komple gitmiş olabilir dikkat et
Riot destekden hesap silme talebi oluşturdum oyunuda oynamıyorum zaten sırf şüphelendiğimden sordumHesabım çalınmıştı alan kişiye ulaştım ilan linkini bile attı bana. Piyasada geziyor hesaplarımız.. Şifreni değiştirsen bile gelmeye devam edecek bu arada.
hesabın çalınmış git şifreyi dğeiştir benceOyunu oynamadığıma rağmen sürekli riot giriş kodları geliyor ne yapmam gerekiyor?
hesabının şifresını değiştir ama riota ticket at hesabın e postasınıda değiştir ama e posta değişikliği için sana 12 maddeden oluşan 12 adet soru soruluyor çoğunluğunu doğru cevaplarsan e postanı değiştirebiliyorsun sorulan sorular ilk aldığın skn ılk yukselttıgın skın oyun ıcınde kullandığın ad ların oyuna ne zaman kayıt olduğun vs vs en çok oynadığın arkadaşın flnOyunu oynamadığıma rağmen sürekli riot giriş kodları geliyor ne yapmam gerekiyor?