Siyasete karıştıran malum parti ve malum kişipolisimizi siyasete karıştırma yeğen
Siyasete karıştıran malum parti ve malum kişipolisimizi siyasete karıştırma yeğen
AKP'nin siyasete oyuncak etmediği bir tuvaletteki giderimiz kaldı, ona da talipseler benle iletişime geçebilirlerpolisimizi siyasete karıştırma yeğen
doğrudur ya reisAKP'nin siyasete oyuncak etmediği bir tuvaletteki giderimiz kaldı, ona da talipseler benle iletişime geçebilirler
Kürtlerin oyunu kazanmak için her iki tarafta yapıyor bunları AKP hüda-par ile CHP HDP ile artık sonu geldi hocam her köşeye sıkıştığınız da CHP teröristler ile birlikte diyorsunuz AKP de Hüda-par ile birlikte AKP de siwan Perver ile birlikteydi AKP de fetö ile yan yana kol kolaydıAynen 100 kişi bi saygısızlık yaptı diye insanlar kararından dönecek. Zamanında akp seçim aracına da saldırı olmuştu değiştirdi mi bir şeyi? Gerçi siz böyle ufak şeylere çok takılırsınız da yapılan onca şeye de bir şey yapılmadı ki dersiniz.
Partinin başındaki ypgyi terör örgütü olarak görmeyiz diyince milletin umrunda olmaz ama 100 kişi saygısızlık yapınca mı değişecek? Gerçi sizin gibi cahillere bakınca beklenecek hareket.
Fark ettiysen hüdaparla sadece ittifak olunuyor onlara verilen vaat yok ama kk hdpye vaatler veriyor en büyük örneği seloyu çıkartmak. Selonun hukuk önünde yargılanmasını ben de istiyorum ama kk başta neden içeride, haksız yere içeride diyor sonradan toparlamak için adaletli şekilde yargılansın vs diyor.Kürtlerin oyunu kazanmak için her iki tarafta yapıyor bunları AKP hüda-par ile CHP HDP ile artık sonu geldi hocam her köşeye sıkıştığınız da CHP teröristler ile birlikte diyorsunuz AKP de Hüda-par ile birlikte AKP de siwan Perver ile birlikteydi AKP de fetö ile yan yana kol kolaydı
Zaten bixi'nin demesi güvenilir olmadığının kanıtı askjgşklajsdgBixi ve bazı kişiler güvenilir dediler.
Fark ettiysen hüdaparla sadece ittifak olunuyor onlara verilen vaat yok ama kk hdpye vaatler veriyor en büyük örneği seloyu çıkartmak. Selonun hukuk önünde yargılanmasını ben de istiyorum ama kk başta neden içeride, haksız yere içeride diyor sonradan toparlamak için adaletli şekilde yargılansın vs diyor.
Hüdapara terörist deniyor ama hüdaparın başkanının konuşmaları var açıp izleyin hizbullahla veya herhangi bir örgütle hiçbir alakamız yok diyor. Ya o yalan söylüyor ya da bir şekilde onu kötüleyip milletin gözünü boyadılar.
Fark ettiysen hüdaparla sadece ittifak olunuyor onlara verilen vaat yok ama kk hdpye vaatler veriyor en büyük örneği seloyu çıkartmak. Selonun hukuk önünde yargılanmasını ben de istiyorum ama kk başta neden içeride, haksız yere içeride diyor sonradan toparlamak için adaletli şekilde yargılansın vs diyor.
Hüdapara terörist deniyor ama hüdaparın başkanının konuşmaları var açıp izleyin hizbullahla veya herhangi bir örgütle hiçbir alakamız yok diyor. Ya o yalan söylüyor ya da bir şekilde onu kötüleyip milletin gözünü boyadılar.
Terörle bağlantısının olduğunu,suçlu olduğunu hepimiz biliyoruz ama bunun da usulünce hukuk önünde yapılması gerek orası doğru ama hdpliler de söylüyor 14 mayıstan sonra çıkacak diyorlar kimse adilce yargılanacak demiyor direkt umutları çıkmasından yana. Zaten kk başta öyle diyordu çıkacak diyordu haksız vs diyordu.HÃDA PAR seçim beyannamesini açıkladı: Hedefleri Cumhuriyet
AKP listelerinden 4 isimle seçime girecek HÃDA PAR vaatlerini açıkladı. Seçim bildirgesinde âÄ°nÅallah Cumhuriyet, üzerinde kurulup geliÅtiÄi topraklara ruh veren aziz Ä°slamın deÄerleriyle bihakkın yeniden buluÅacak, bu deÄerleri özümsemiÅ temsilciler eliyle de geleceÄini...www.cumhuriyet.com.tr
ayrıca selonun yeniden yargılanması lazım evet, cbye hakaretten girdi başta. Adalet herkese eşit şekilde uygulanmalı.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada Kürdistan özerk yönetimi görüşmeler yapıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hüda par Hizbullah bağlantısı var sen o adamın dediklerinemi inanıyorsun?Terörle bağlantısının olduğunu,suçlu olduğunu hepimiz biliyoruz ama bunun da usulünce hukuk önünde yapılması gerek orası doğru ama hdpliler de söylüyor 14 mayıstan sonra çıkacak diyorlar kimse adilce yargılanacak demiyor direkt umutları çıkmasından yana. Zaten kk başta öyle diyordu çıkacak diyordu haksız vs diyordu.
Şu videoyu izlemenizi öneririm adam net şekilde söylüyor hiçbir bağımız yok hizbullahla falan diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendisi diyor bizim farklı bir devlet kurma, bölme planımız yok diye.
Bu konuda haksız zaten. Hizbullahla ilişkisi var mı bilmiyorum kendisi yok diyor chpnin kanalları var diyor. Chpnin kanallarına inanmam zaten tarafsızlıkla alakaları yok.Hüda par Hizbullah bağlantısı var sen o adamın dediklerinemi inanıyorsun?
Bu adam çocuk evlilikleri savunan biridir.
Benim attığım yeni şafak yandaş biridir.Bu konuda haksız zaten. Hizbullahla ilişkisi var mı bilmiyorum kendisi yok diyor chpnin kanalları var diyor. Chpnin kanallarına inanmam zaten tarafsızlıkla alakaları yok.
yeni şafak yandaş bu aradaBu konuda haksız zaten. Hizbullahla ilişkisi var mı bilmiyorum kendisi yok diyor chpnin kanalları var diyor. Chpnin kanallarına inanmam zaten tarafsızlıkla alakaları yok.