Neler Yeni

MAK Danışmanlık anket sonuçları açıklandı!

Carl-S

80+ Gold
Ypgyi terör örgütü olarak görmüyoruz diyecek mantığa sahip insanlar var bu ülkede onu da derler.
Ypg terör örgütü görmüyoruz diyor eskiden Türkiye görmüyordu sonradan görmeye başlamıştı çünkü.
Türkiye cumhuriyeti ypgyi 15 Nisan 2016'da terör örgütü ilan etmiştir. Ondan önce de ypgnin lideri salih müslim Türkiye'de devlet töreniyle karşılanmış açık bir iş birliği yapılmıştı. Kılıçdaroğlunun ypg açıklaması dönemin hükümetine dişpolitikada destek vermek içindi. Açıklama da aynen şöyleydi. Gazeteci Ahmet hakan HDP'nin önerisi var rojavaya silah desteğiyle ilgili siz nasıl bakıyorsunuz? Kılıçdaroğlu da "yarın öbür gün bu silahlar Türkiye'ye dönebilir. Buna sıcak bakmıyorum diyor."Ahmet hakan akabinde bir izleyicimiz spruyor. Ypg sizce terör örgütü mü diye? Kılıçdaroğlu da o dönem devlet töreniyle ypg lideri karşılandığı için dışişleri bakanının özel görüşmesi neticesinde muhalefet liderlerine dış politikada destek verin demesinden ötürü "şimdilik terör örgütü diyemeyiz. Ancak Türkiye'ye silah doğrultursa ya da sivil öldürmeye başlarsa terör örgütü deriz"diyor o dönem ışid Türkiye'de bombalar patlattığı için ypg de ışidle savaştığından dolayısıyla. Tüm açıklaması bu olan kılıçdaroğlu hata edip hükümete destek vermesiyle ertesi zaman da her zaman olduğu gibi hükümet döndüğünden 3 saniyelik YouTube kesitiyle kendisi destek vermiş durumuna düşürdü.
Diyeceklerim bu kadar.

Alfha13

80+ Silver
Fark ettiysen hüdaparla sadece ittifak olunuyor onlara verilen vaat yok ama kk hdpye vaatler veriyor en büyük örneği seloyu çıkartmak
AKP vaat vermiyor, direkt yapıyor; sonuçta yaparsa, AKP yapar. Hizbullah'ın liderini de çıkararak elinizdeki "tErÖrİsTlErİ çIkArCkLAr" propagandasını da almış oldular.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
FvjG3L4WAAYVkSh

ow ye
Oğan ve ince hariç herkes birinci oluyor anketlerde.
Ne güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Carl-S yanlış oldu kb aga okuduysan

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ow ye
Oğan ve ince hariç herkes birinci oluyor anketlerde.
Ne güzel.

Ben görüntüleri gördüğümde tomalar ve polis vardı açıklayabiir misiniz?
Benim gördüğüm görüntülerde.
Cidden bu olayı çözümleyemedim ama gözlerim bunu gördü yanlış mı doğru mu video fenan varsa atabilir misiniz?
başta taşlanırken hiç bir müdahale yapılmadı fakat bildiğime çok sonra göre sonradan müdahale edildi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
başta taşlanırken hiç bir müdahale yapılmadı fakat bildiğime çok sonra göre sonradan müdahale edildi.
yani bir görüntü bir kanıt var mı manasında soruyorum.
Malum bu çağda sağcısına solcusuna güvenmiyorum artık

Megan

80+ Silver
Ypg terör örgütü görmüyoruz diyor eskiden Türkiye görmüyordu sonradan görmeye başlamıştı çünkü.
Türkiye cumhuriyeti ypgyi 15 Nisan 2016'da terör örgütü ilan etmiştir. Ondan önce de ypgnin lideri salih müslim Türkiye'de devlet töreniyle karşılanmış açık bir iş birliği yapılmıştı. Kılıçdaroğlunun ypg açıklaması dönemin hükümetine dişpolitikada destek vermek içindi. Açıklama da aynen şöyleydi. Gazeteci Ahmet hakan HDP'nin önerisi var rojavaya silah desteğiyle ilgili siz nasıl bakıyorsunuz? Kılıçdaroğlu da "yarın öbür gün bu silahlar Türkiye'ye dönebilir. Buna sıcak bakmıyorum diyor."Ahmet hakan akabinde bir izleyicimiz spruyor. Ypg sizce terör örgütü mü diye? Kılıçdaroğlu da o dönem devlet töreniyle ypg lideri karşılandığı için dışişleri bakanının özel görüşmesi neticesinde muhalefet liderlerine dış politikada destek verin demesinden ötürü "şimdilik terör örgütü diyemeyiz. Ancak Türkiye'ye silah doğrultursa ya da sivil öldürmeye başlarsa terör örgütü deriz"diyor o dönem ışid Türkiye'de bombalar patlattığı için ypg de ışidle savaştığından dolayısıyla. Tüm açıklaması bu olan kılıçdaroğlu hata edip hükümete destek vermesiyle ertesi zaman da her zaman olduğu gibi hükümet döndüğünden 3 saniyelik YouTube kesitiyle kendisi destek vermiş durumuna düşürdü.
Diyeceklerim bu kadar.
Bu da çok çelişiyor kendiyle zaten bu konularda

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yani bir görüntü bir kanıt var mı manasında soruyorum.
Malum bu çağda sağcısına solcusuna güvenmiyorum artık

burada görüntüler mevcut

7 yıl önce

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
oha her ilden 1 veya 0 o alan sinan oğan muharrem inceyi geçmiş 😅

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Fark ettiysen hüdaparla sadece ittifak olunuyor onlara verilen vaat yok ama kk hdpye vaatler veriyor en büyük örneği seloyu çıkartmak. Selonun hukuk önünde yargılanmasını ben de istiyorum ama kk başta neden içeride, haksız yere içeride diyor sonradan toparlamak için adaletli şekilde yargılansın vs diyor.
Hüdapara terörist deniyor ama hüdaparın başkanının konuşmaları var açıp izleyin hizbullahla veya herhangi bir örgütle hiçbir alakamız yok diyor. Ya o yalan söylüyor ya da bir şekilde onu kötüleyip milletin gözünü boyadılar.
Hocam Selahattin Demirtaş mahkemelere göre suçsuz nasıl oluyor bende anlamış değilim bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu seloyu çıkaracağını söylüyor babala da sinan oğanın programında dersim cart curt saçmalayan bir kız vardı o da Sinan Oğan'a Seloyu napacağını sordu Sinan Ogan mahkeme kararı neyse o dedi ben demokrasi istiyorum filan dedi yani çıkartacağını söyleyen sadece Kemal Kılıçdaroğlu değil

Top Bottom