iyiymiş bu paraya bu arabaGeely Emgrand 1.5 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Geely Emgrand 1.5 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Geely öneririm. Bu paraya yeni model düşük km dolu canavar gibi araçtır. Daha önce kullandim yıllardır kullanan tanıdıklarım da var. 2. Önereceğim araba bi 10 yıl daha yaşlı olur. Bu paralara en iyisi geely emgrand
Hızdan daha önemli şeyler de var dostum. Sence ben hızlı bir araba önermek istesem geely mi öneririm?Efsane kasa Corolla varken Gelly bakılmaz. Hem de 1.6 GLİ. Gelly'e otobanda toz yutturur.
Toyota Corolla Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Toyota Corolla fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Konuyu çok farklı yerlere çekmişsin dostum.Hızdan daha önemli şeyler de var dostum. Sence ben hızlı bir araba önermek istesem geely mi öneririm?
![]()
Mazda / Lantis / 1.8 / mazda lantis sahibinden.comda - 1059832784
Mazda / Lantis / 1.8 / mazda lantis sahibinden.comda - 1059832784www.sahibinden.com
Ben de ona karşılık mazda lantis atıyorum o halde Corollanin topunun içinden geçer stoplarını bile izleyemez 1.8 DOCH Motor fabrika çıkışı forged piston ve krank VICS sistemi getrag sanzuman vs vs. Corolla kenara çeker hararetin inmesini bekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Corolla efsane kasa adı üstünde tofas gibi 206 gibi turkiyede kullanılıp tutulan bir araba çok bir numarası yok anca 7A FE swap yaparsın bi gideri olur ama BP-ZE ya da B8 motorlu mazda lantis havada karada ağlatır. Geely hem model hem doluluk olarak iyi hem de düşük km olduğu için aile ve gündelik kullanıma daha uygun bir araç.
Konuyu çok farklı yerlere çekmişsin dostum.
Ben motora ekstradan Upgrade'den falan bahsetmedim. Krank, piston vs. çok karışık mekaniğe girmişsin sen
Stok olarak sorunsuzluk ve sağlamlık olarak Corolla önerdiğin o Gellyden her türlü daha önde. 1.6 GLI motorlar çok ciğerli ve hiç ummadık performansları var.
Tamam, airbag vs. güvenlik olarak zayıf araba, ne de olsa model yılı eski. Fakat Gelly'nin de çok farklı olacağını sanmıyorum her ne kadar daha fazla güvenlik ekipmanı olsa ve model yılı olarak yenide olsa.
Genel olarak Gelly daha iyi duruyor olabilir, ama eğer yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir araba aranıyorsa eğer Corolla bu konuda daha başarılı. Keza Stock performansıda daha iyi ve otomatik vites attığım model.
Ayrıca Corolla için hararet yapar demişsin![]()
Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Kolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.
Corollalarda özellikle wagon stationlarinda cidden hararet sorunu var bu arada. Eski arabaların daha hızlı olmalarının en büyük sebebi yüksek devirde kesici veya rpm limit olmadığı için daha fazla devir çevirmeleri. Lada samara ile 160 Kadran dondurenler var.Konuyu çok farklı yerlere çekmişsin dostum.
Ben motora ekstradan Upgrade'den falan bahsetmedim. Krank, piston vs. çok karışık mekaniğe girmişsin sen
Stok olarak sorunsuzluk ve sağlamlık olarak Corolla önerdiğin o Gellyden her türlü daha önde. 1.6 GLI motorlar çok ciğerli ve hiç ummadık performansları var.
Tamam, airbag vs. güvenlik olarak zayıf araba, ne de olsa model yılı eski. Fakat Gelly'nin de çok farklı olacağını sanmıyorum her ne kadar daha fazla güvenlik ekipmanı olsa ve model yılı olarak yenide olsa.
Genel olarak Gelly daha iyi duruyor olabilir, ama eğer yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir araba aranıyorsa eğer Corolla bu konuda daha başarılı. Keza Stock performansıda daha iyi ve otomatik vites attığım model.
Ayrıca Corolla için hararet yapar demişsin
Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Yeni kasa bir Mercedes bile daha fazla sorun çıkartabilir, çünkü elektroniği fazla. Corolla'da fazla bir Elektronik yok bu kasadaKolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.
Bu arada öyle boş bilmeden kKonuyu çok farklı yerlere çekmişsin dostum.
Ayrıca Corolla için hararet yapar demişsin
Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Yeni kasa bir Mercedes bile daha fazla sorun çıkartabilir, çünkü elektroniği fazla. Corolla'da fazla bir Elektronik yok bu kasadaKolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.