Maks 185k sedan araba önerisi

QİKUA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,936
185k maks sedan araba tavsiyesi verebilir misiniz?

Geely öneririm. Bu paraya yeni model düşük km dolu canavar gibi araçtır. Daha önce kullandim yıllardır kullanan tanıdıklarım da var. 2. Önereceğim araba bi 10 yıl daha yaşlı olur. Bu paralara en iyisi geely emgrand

Geely öneririm. Bu paraya yeni model düşük km dolu canavar gibi araçtır. Daha önce kullandim yıllardır kullanan tanıdıklarım da var. 2. Önereceğim araba bi 10 yıl daha yaşlı olur. Bu paralara en iyisi geely emgrand
iyiymiş bu paraya bu araba

Efsane kasa Corolla varken Gelly bakılmaz. Hem de 1.6 GLİ. Gelly'e otobanda toz yutturur.

gellyden sonra toyota corolla gerçekten çöp gibi duruyor efsane kasa falan boş şeyler ya o.O2. sonuç olarak aile arabası aranıyor otobanda toz yutturup drift attıracak araba değil

Efsane kasa Corolla varken Gelly bakılmaz. Hem de 1.6 GLİ. Gelly'e otobanda toz yutturur.

Hızdan daha önemli şeyler de var dostum. Sence ben hızlı bir araba önermek istesem geely mi öneririm?

Ben de ona karşılık mazda lantis atıyorum o halde Corollanin topunun içinden geçer stoplarını bile izleyemez 1.8 DOCH Motor fabrika çıkışı forged piston ve krank VICS sistemi getrag sanzuman vs vs. Corolla kenara çeker hararetin inmesini bekler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corolla efsane kasa adı üstünde tofas gibi 206 gibi turkiyede kullanılıp tutulan bir araba çok bir numarası yok anca 7A FE swap yaparsın bi gideri olur ama BP-ZE ya da B8 motorlu mazda lantis havada karada ağlatır. Geely hem model hem doluluk olarak iyi hem de düşük km olduğu için aile ve gündelik kullanıma daha uygun bir araç.

Hızdan daha önemli şeyler de var dostum. Sence ben hızlı bir araba önermek istesem geely mi öneririm?

Ben de ona karşılık mazda lantis atıyorum o halde Corollanin topunun içinden geçer stoplarını bile izleyemez 1.8 DOCH Motor fabrika çıkışı forged piston ve krank VICS sistemi getrag sanzuman vs vs. Corolla kenara çeker hararetin inmesini bekler :)

Corolla efsane kasa adı üstünde tofas gibi 206 gibi turkiyede kullanılıp tutulan bir araba çok bir numarası yok anca 7A FE swap yaparsın bi gideri olur ama BP-ZE ya da B8 motorlu mazda lantis havada karada ağlatır. Geely hem model hem doluluk olarak iyi hem de düşük km olduğu için aile ve gündelik kullanıma daha uygun bir araç.
Konuyu çok farklı yerlere çekmişsin dostum.
Ben motora ekstradan Upgrade'den falan bahsetmedim. Krank, piston vs. çok karışık mekaniğe girmişsin sen🙂

Stok olarak sorunsuzluk ve sağlamlık olarak Corolla önerdiğin o Gellyden her türlü daha önde. 1.6 GLI motorlar çok ciğerli ve hiç ummadık performansları var.
Tamam, airbag vs. güvenlik olarak zayıf araba, ne de olsa model yılı eski. Fakat Gelly'nin de çok farklı olacağını sanmıyorum her ne kadar daha fazla güvenlik ekipmanı olsa ve model yılı olarak yenide olsa.

Genel olarak Gelly daha iyi duruyor olabilir, ama eğer yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir araba aranıyorsa eğer Corolla bu konuda daha başarılı. Keza Stock performansıda daha iyi ve otomatik vites attığım model.

Ayrıca Corolla için hararet yapar demişsin😃
Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Yeni kasa bir Mercedes bile daha fazla sorun çıkartabilir, çünkü elektroniği fazla. Corolla'da fazla bir Elektronik yok bu kasada😃 Kolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.

Ben motora ekstradan Upgrade'den falan bahsetmedim. Krank, piston vs. çok karışık mekaniğe girmişsin sen🙂

Stok olarak sorunsuzluk ve sağlamlık olarak Corolla önerdiğin o Gellyden her türlü daha önde. 1.6 GLI motorlar çok ciğerli ve hiç ummadık performansları var.
Tamam, airbag vs. güvenlik olarak zayıf araba, ne de olsa model yılı eski. Fakat Gelly'nin de çok farklı olacağını sanmıyorum her ne kadar daha fazla güvenlik ekipmanı olsa ve model yılı olarak yenide olsa.

Genel olarak Gelly daha iyi duruyor olabilir, ama eğer yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir araba aranıyorsa eğer Corolla bu konuda daha başarılı. Keza Stock performansıda daha iyi ve otomatik vites attığım model.

Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Kolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.

Japon arabaları ben de genel olarak seviyorum fakat eski arabalar her ne kadar olmasa da sorun çıkarıyorlar dostum. Motor aksamları ve kablolamalari daha karışıktır,kaportalari daha kötüdür alüminyum alasım kullanılmadığı için çürüme ve paslanma yapar ki tecrübeli insanlar bile eski araba alırken kaportadan patlayabiliyorlar. Geelyler düşük km oldukça konforlu ve güncel arabalardır. Tahmin ettigin gibi yeni oldukları için araçta daha fazla özellik var vs. Motoru da hiç düşünmediğin kadar sağlamdır. Corolla her ne kadar iyi de olsa ben de çok sevsem 180 bin tl edecek bir araba değil geely emgrand ile karsilastirilamaz bile bu konuda yapılabilecek birsey yok. Eski araba almak ve o arabaya bakmak herkesin yapabileceği birsey değil zaman ve bilgi isteyen birsey aksine geely al bin tarzında bir araba. Ayrıca corolla eski olduğu için bakim aralıkları daha sık olacaktır bu da cepten daha fazla para çıkması demek.

Toyota'lar, özellikle de Corolla'lar motor sorunsuzluğu konusunda en iyi araçlardır. Yeni kasa bir Mercedes bile daha fazla sorun çıkartabilir, çünkü elektroniği fazla. Corolla'da fazla bir Elektronik yok bu kasada😃 Kolay kolay hiç bir şey olmaz, pek estetiği olmayan araçlardır kabul ediyorum ( son yıllardaki modellerinde daha iyi işler çıkartıyorlar ) ama konu sorunsuzluksa eğer ve Sanayideki ustayla kanka olmak istemiyorsan bu bütçelerde Corolla tek alternatiftir. Bu kasa olmaz, bir üst kasasının yüksek KM'lisi, ufak tefek kazalısıda olabilir. Ama Toyota her zaman tercih edilebilecek bir markadır, kullanıcısını her konuda tatmin eder.
Corollalarda özellikle wagon stationlarinda cidden hararet sorunu var bu arada. Eski arabaların daha hızlı olmalarının en büyük sebebi yüksek devirde kesici veya rpm limit olmadığı için daha fazla devir çevirmeleri. Lada samara ile 160 Kadran dondurenler var.

Kısaca efsane kasada olsa toyota corolla 180 bin tl edecek bir arac değil üzgünüm. 100 120 bine kadar alınabilecek bir araç benim gözümde

Bu arada öyle boş bilmeden k
IMG-20221109-WA0067.jpg
onusan biri değilim bende de eski model Japon var

Son düzenleme:
Renault Clio 2008 yada Renault Symbol falan önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,437
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri