Neler Yeni

Maks 250 TL ye alınabilecek mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
İyi marka olabilir ancak fiyatları çok pahalı. Steelseries Rival 3 kullanıcısı olarak söylüyorum. bu mouse en fazla 250 TL eder. ben 350 TL ye aldım
Hocam ben 560 tl verdim eylül ayında almıştım memnunum öneriyorum o yüzden ama sıkıntı olabilir peki siz ne alırsınız hocam marka olarak

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uygunsuz dil
bi şey bilmiyorsun kes
Neyini bilmiyırum çocuk tuşlara basarak delikanlı olunmuyor senden çok daha fazla bir şey biliyorum raporlayıp öğrenebilirsin yanlış bilgilendirmemi diye git uyu artık saat geç oldu sütünü de ihmal etme

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
İyi marka olabilir ancak fiyatları çok pahalı. Steelseries Rival 3 kullanıcısı olarak söylüyorum. bu mouse en fazla 250 TL eder. ben 350 TL ye aldım
Çok teşekkür ederim en yararlı yazılardan biri (bakın biri ediyorum linçlemeyin)

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Neyini bilmiyırum çocuk tuşlara basarak delikanlı olunmuyor senden çok daha fazla bir şey biliyorum raporlayıp öğrenebilirsin yanlış bilgilendirmemi diye git uyu artık saat geç oldu sütünü de ihmal etme
hiç bir şey bilmemene sinirleniyorsun cahil oldugundan

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hiç bir şey bilmemene sinirleniyorsun cahil oldugundan
Çok boş gereksiz bir kişiliksin cahil dediğin adam en iyi liselerde okumuş ve üniye giden birisi sözlerine dikkat et

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Çok boş gereksiz bir kişiliksin cahil dediğin adam en iyi liselerde okumuş ve üniye giden birisi sözlerine dikkat et
Bununla ilgili elon musk un bir sözü var gidip bakabilirsin ve yazık üzüldüm sana hep bir kendini kanıtlama çabası yazık...

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Çok teşekkür ederim en yararlı yazılardan biri (bakın biri ediyorum linçlemeyin)
Ben CS GO tarzı oyunlar oynamadığım için pek fark etmiyor açıkçası. 570 tl vardı bende. ben 350 ye mouse aldım. keşke 250 lik mouse alıp kalan ile klavye alsaymışım.

Top Bottom